Graficonnect-1-jaar-als-directie

1 jaar als nieuwe directie

1 oktober 2020; regelmatig bespreken wij, Jaap en Brigit, al wandelend diverse onderwerpen die ons dagelijks bezighouden. Vandaag realiseerden wij ons dat we al 1 jaar directeur zijn van Graficonnect. En wat voor een jaar! Lees snel verder en loop je in gedachten met ons mee?

Missie geslaagd?
Toen we de uitdaging aangingen om als directeur aan de slag te gaan werden al snel een aantal dingen heel helder. Onze missie bijvoorbeeld: Graficonnect ontzorgt, creëert en helpt je slimmer te werken.
Geen bureau op afstand dat je af en toe inschakelt, maar een verlengstuk van je team. Een partij die snel schakelt tegen een gunstig tarief. Projectmanagers en vormgevers die praktisch meedenken en mooie dingen creëren. Offline én online. Samenwerken met Graficonnect voelt als collega’s die meedenken en werkzaamheden uitvoeren waar je zelf niet aan toekomt. Zodat jij als marketing en communicatie professional in je kracht komt en de juiste toegevoegde waarde levert voor je organisatie.

 

Ondernemen met passie
Met deze missie stortten we ons met veel plezier en passie in uiteenlopende projecten. We hielpen processen te verbeteren, bedachten uiteenlopende oplossingen voor zowel interne als externe communicatie en maakten (meestal met heel veel tijdsdruk, want dat vinden onze klanten belangrijk :-)) geweldige creatieve uitingen. Het leek erop dat we onze groeiambitie sneller gingen waarmaken dan verwacht!

 

En toen…
Toen die ene Chinese vleermuis ook het Europese vaste land bereikte veranderde de wereld. Onze wereld. Jouw wereld. De hele situatie ga ik niet hier samenvatten. Iedereen heeft er mee te maken en iedereen gaat hier op zijn eigen wijze mee om. We hadden diverse voorstellingen bij ons 1e jaar in een directiefunctie, maar niet dat het zo’n bewogen jaar zou worden met ups en downs en nemen van moeilijke beslissingen.

 

En nu?
We zien gelukkig ook kansen en krijgen steeds meer nieuwe inzichten in onze organisatie en onszelf. De studio bleef hard aan het werk voor onze vaste klanten en nu zien we de behoefte aan communicatie weer aantrekken. De toekomst zien we dan ook positief tegemoet en we gaan graag nieuwe communicatie-uitdagingen met jullie aan. We hebben al diverse plannen om die nog beter te realiseren.

 

Missie geslaagd?
Jazeker! Maar nog lang niet mee klaar!

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!