Animaties en video’s, wanneer kies je wat?

Met de middelen van nu kun jij je boodschap razendsnel overbrengen. Onze hersenen verwerken beelden veel sneller dan tekst én met minder moeite. Zet jij nog geen animaties en video’s in? Dan mis je misschien veel voordelen. Lees hier welke en ontdek wanneer je kiest voor een animatie of video.

Met animaties en video’s gebruik je beeld, geluid én tekst

Deze combinatie maakt je boodschap begrijpelijker en makkelijker te onthouden. Ook verlaagt het de kans op verkeerde interpretaties. Kortom, je bereikt snel een eenduidig en langdurig effect.

 

Animaties en video’s zijn breed inzetbaar

Je kunt ze onder andere delen op je social mediakanalen, plaatsen op je website, met een mail meesturen, bij bedrijfspresentaties vertonen en op schermen in jullie ontvangstruimte afspelen. En ze zijn overal te ontvangen, iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone op zak.

 

Video of animatie: wanneer kies je wat?

  • Met video breng je snel sfeer over. Wil jij je bedrijf of jullie medewerkers op een persoonlijke manier laten zien aan de buitenwereld? Dan is video dus heel geschikt.
  • Met een animatie leg je een ingewikkelde boodschap gemakkelijk uit. Ook handig: een animatie kun je later snel aanpassen, de kosten zijn vaak lager dan bij video en in een animatie ben je niet gebonden aan de werkelijkheid. Iemand in beeld brengen met 6 handen of een product laten zien dat nog niet bestaat? Het kan!

Wanneer laat jij een animatie of video maken?

Dat is niet moeilijk, begin met een vrijblijvend gesprek met ons. Wij gaan graag aan de slag met jouw vraagstuk. Bekijk onze website voor meer informatie of bel +31 88 116 1710.

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!