Heesmans_case-logo_rgb

Heesmans Installatie Techniek: liefhebber van ons brede aanbod

Heesmans Installatie Techniek B.V. is een Brabants familiebedrijf met ruim 50 jaar historie. Als installateur met een specialisme in gebouwgebonden klimaatinstallaties – lucht- , verwarmings- en koelinstallaties – zorgen ze voor een optimaal klimaat in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw en het luxe particuliere segment. Wij mogen met het hele team én onze partners allerlei gave projecten voor ze uitvoeren!

Device Frame

Tijdelijke website: evenement

Voor het overnamefeest op 1 juli 2021 ontwikkelden wij een tijdelijke evenement-website. Daar konden medewerkers alle info vinden en zichzelf en hun gezin aanmelden. Dat scheelt een hoop mailtjes en handmatig werk!

Werken bij-website

Heesmans Installatie Techniek groeit en bruist van ambitie! En daar kunnen ze veel nieuwe collega’s bij gebruiken. Om de werving een goed podium te geven, ontwikkelden wij (in no-time) een speciale website.

Fraaie wijnkist

Om de overname ook met klanten te vieren, zorgden wij voor een mooie wijnkist en bijpassende kaart. Door het relatiegeschenk persoonlijk te overhandigen, is er meteen kans om in stijl te proosten op de toekomstige samenwerking 😉

Feestelijke uitnodiging

Op 1 juli 2021 nam Michiel van Melis het bedrijf over van zijn vader Ad. Tijd voor een feestje dus! Voor medewerkers en hun gezinnen werd een gezellige dag georganiseerd. Wij verzorgden onder andere de uitnodigingen.

GEEN TIJD VOOR JE PROJECT? BRIGIT KAN HELPEN!

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij ontzorgen je graag.