hutten-logo-rondje

WEKELIJKS WISSELENDE MENUKAARTEN? HUTTEN REGELT HET VOLLEDIGE PROCES MET EEN PAAR CLICKS.

Je vindt Hutten op locaties in het hele land: ze verzorgen heerlijk eten en drinken in de eigen restaurants, op allerlei (evenement)locaties en in de bedrijfscatering. Een bekend voorbeeld is het Philips Stadion in Eindhoven. Daar verzorgen zij de hospitality en het culinair rondom voetbalwedstrijden, voor VIPS en in het restaurant. Dat betekent: bijna wekelijks nieuwe menukaarten.

Omdat wij onze klanten écht willen helpen, hebben we onze slimme tools ingezet om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Dankzij het nieuwe proces komt een enorme hoeveelheid handmatig werk, dat langs vele bureaus ging, te vervallen.

SLIMMER WERKEN

Voordat we het proces vereenvoudigden, kreeg onze studio telkens een briefing voor de nieuwe menukaarten. Deze werden opgemaakt, gecontroleerd door meerdere mensen, nog een paar keer heen en weer gestuurd, aangepast en uiteindelijk gedrukt. Wij vonden dat dit slimmer kon.

 

We hebben een workflow ingericht waarin diverse menukaarten rechtstreeks in templates in een Brandportal worden opgemaakt. Dat gebeurt gewoon bij en door Hutten zelf, dus onze studio komt er niet meer aan te pas. Dat houdt natuurlijk ook in dat er minder heen en weer gestuurd wordt. Het is nu heel simpel: opmaken, kleine check, perfectioneren en drukken. Klaar!

TOEKOMSTPERSPECTIEF

Het Philips Stadion vormt een prachtige eerste proef voor deze nieuwe werkwijze. Daarna kan hetzelfde concept uitgerold worden naar andere locaties, markten en middelen. Zo bespaart Hutten nog veel meer tijd (en geld) in de dagelijkse operatie.

SLIMMER WERKEN

DIT IS HUTTEN

Hutten raakt harten en verovert ze. Maakt mensen gelukkig met culinair ambacht en uitbundige gastvrijheid. Hun opdrachtgevers, hun medewerkers, gasten en patiënten, ohun eigen samenwerkers én de samenleving. Ze ondernemen betekenisvol en een tikkeltje eigenwijs. Ze gaan heel ver om het iedereen naar de zin te maken, maar altijd met respect voor de aarde, een focus op vitaliteit en gericht op samenwerken. Zo willen ze een positieve impact hebben op de wereld van vandaag en morgen. En dus zetten ze dagelijks hun culinaire ambacht en hun uitbundige gastvrijheid in. Met heel erg smaakvol en aantrekkelijk eten en drinken; duurzaam, gezond en transparant. Met hun samenwerkers die oprecht van betekenis willen zijn. En met hun drive om echt toe te voegen aan de missie en visie van hun opdrachtgevers. Door samen op te trekken, samen te pionieren, innoveren, vallen, evalueren, ervan leren, opstaan en weer door te gaan. In een intensief partnerschap waarin ze voortdurend afstemmen om te kunnen bijstellen, blijven verrassen en ontwikkelen. Zo creëren ze energiehaarden van verbinding waar lekker en goed eten net zo belangrijk is als persoonlijke aandacht. Waar mensen floreren in hun werk, herstellen van ziekte of het leven vieren. Zo zijn ze echt van betekenis en dragen we bij aan geluk. Raken ze harten en veroveren zij ze.

KAN JOUW TERUGKERENDE PRODUCTIE OOK SLIMMER EN SNELLER?

 

Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast of bel naar 088 11 61 704. Jaap helpt je graag aan een enorme tijdwinst.