Succesverhalen

Lekkerland

13 ACTIEFOLDERS IN 4 VARIANTEN PER JAAR.

 

Het team van Lekkerland bepaalt welke producten er in welke folder komen. Zij maken snel en eenvoudig een indeling in Excel, die ze importeren in het platform. De folders worden geautomatiseerd samengesteld in templates en daar gaan Kim en Jessica vervolgens creatief mee aan de slag.

 

Lekkerland concentreert zich op de inhoud en onze studio hoeft minder tijd te besteden aan correctierondes. De eerste versie van creatie gaat naar de marketingmedewerkers van Lekkerland en de tweede versie gaat naar de afdeling Category Management. Goedkeuren. Drukken. Verspreiden. Klaar!

Succesverhalen

VION

ZES ZOMERSE WEKEN. DRIE EUROPESE TALEN. TWEE GEDREVEN TEAMS. ÉÉN PRACHTIG MAGAZINE. 

 

De wereld verandert en Vion Food Group verandert mee. Als internationaal foodbedrijf speelt het in op trends en lanceert het steeds nieuwe, innovatieve producten. Vlees, vegan/vegetarisch of hybride? Vion ondersteunt retailers bij het bedienen van consumenten met dit inspirerende BBQ-magazine.

In één zomer (lees: in zes weken van het eerste gesprek tot het uitreiken van het magazine aan sales representatives) ontwikkelden we dit customer magazine in drie talen in een hechte samenwerking tussen productmanagers en communicatieprofessionals van Vion en het team van Graficonnect.

Succesverhalen

HUTTEN

WEKELIJKS WISSELENDE MENUKAARTEN? HUTTEN REGELT HET VOLLEDIGE PROCES MET EEN PAAR CLICKS.

 

Je vindt Hutten op locaties in het hele land: ze verzorgen heerlijk eten en drinken in de eigen restaurants, op allerlei (evenement)locaties en in de bedrijfscatering. Een bekend voorbeeld is het Philips Stadion in Eindhoven. Daar verzorgen zij de hospitality en het culinair rondom voetbalwedstrijden, voor VIPS en in het restaurant. Dat betekent: bijna wekelijks nieuwe menukaarten.

Omdat wij onze klanten écht willen helpen, hebben we onze slimme tools ingezet om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Dankzij het nieuwe proces komt een enorme hoeveelheid handmatig werk, dat langs vele bureaus ging, te vervallen.

OOK HULP NODIG BIJ JE PROJECT? DAAR HEBBEN WE BRIGIT VOOR!

 

Kun jij wel wat hersenen en handen gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij ontzorgen je graag.