graficonnect-klantlogo-vion

De kracht van twee gedreven teams: inspirerende magazines in drie talen. 

 

Vion Food Group is een internationaal werkend foodbedrijf. In een veranderende wereld spelen ze in op trends en lanceren ze steeds nieuwe, innovatieve producten. Vlees, vegan/vegetarisch of hybride? Vion inspireert retailers twee keer per jaar bij het bedienen van consumenten met het magazine VIONSPIRATION.

Wij produceren dit customer magazine in drie talen in een hechte samenwerking tussen productmanagers en communicatieprofessionals van Vion en het team van Graficonnect. Hieronder lees je meer over onze aanpak en bekijk je het eindresultaat.

ONTZORGEN

Team effort: vlot op gang

 

Eerst de basis. We plannen het project, verzamelen content en maken een goede indeling. Ook maken we een eerste schets om de stijl te bepalen. Jaap regelt alle praktische zaken, zoals het plannen van het drukwerk en fulfillment. Jessica ontwikkelt het concept, bedenkt welke vorm de content kan krijgen en hoe we de stijl op de trends aan kunnen sluiten.
Brigit kijkt met een frisse blik naar de aangeleverde content en denkt mee over de communicatieve doelstellingen en de commerciële mogelijkheden; van leesbaarheid tot call to action.

CREËREN

Samen: een sterk concept

 

Samen met het team van Vion bespreken we designtrends zoals die je hiernaast ziet. We bepalen de stijl: een vriendelijke, gezonde en toegankelijke look en feel die natuurlijk ook nog de juiste informatie weergeeft.

De producten staan prachtig op de foto en verdienen dus een hoofdrol op iedere spread. We kiezen voor een stijl waarin de informatie een echte aanvulling is op de fotografie. Iedere spread draagt het thema uit en geeft informatie over de producten.

#1 Vorm bepalen

#2 Stijl kiezen

#3 Magazine maken

SLIMMER WERKEN

Efficiënt! Magazine in 3 talen

 

Dit meertalige project biedt ons wat extra uitdagingen. Zo is het belangrijk om een juiste vertaling van de (commerciële) teksten te regelen. Daarnaast moeten we zorgen dat elke taal in het ontwerp past: Duits en Nederlands zijn nou eenmaal langere talen dan Engels. En natuurlijk willen we correcties minimaliseren en efficiënt uitvoeren.

Geen probleem! We werken rechtstreeks samen met het vertaalbureau van Vion. En alle correcties regelen we snel en secuur via onze online proofing tool.

 

OOK HULP NODIG BIJ JE PROJECT? DAAR HEBBEN WE BRIGIT VOOR!

 

Kun jij wel wat hersenen en handen gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij ontzorgen je graag.