De 100e Actie! voor Lekkerland

In oktober maakte Graficonnect voor de 100e keer de Actie!, een actiefolder die wordt uitgegeven door Lekkerland. Tijd voor een verrassingsbezoekje om deze gezamenlijke prestatie van de afgelopen zes jaar te onderstrepen.
 

Lekkerland geeft zeventien keer per jaar de Actie! uit. Deze folder verschijnt in twee varianten voor pompshophouders en speciaalzaken. In Actie! staan, naast promoties, de nieuwste producten en thema- en seizoensgebonden artikelen, bijvoorbeeld voor Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en Koningsdag. Al jaren verzorgt Graficonnect de creatieve opmaak, productie en logistieke afhandeling van deze folder. Onlangs hebben we de 100e uitgave afgerond en dit wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We boden tijdens een verrassingsbezoekje de hierboven afgebeelde collage aan onder het genot van een heerlijk stukje taart.
 

Doorlooptijd 60% korter

Christel Peeters van Lekkerland: ‘De productie van onze actiefolder is steeds een hele klus. Verschillende personen moeten de inhoud samenstellen en accorderen. Het productieproces is de afgelopen jaren grotendeels geautomatiseerd. Door verschillende applicaties met elkaar te verbinden, is een proces ontstaan dat Lekkerland kosten en tijd bespaart. De doorlooptijd is nu 60% korter (van 7 naar 3 weken). En de nieuwe tool voor het online doorgeven van correcties helpt ons om nog sneller en efficiënter te werken.’
 

Ook tijd en geld besparen?

Produceer jij ook regelmatig uitingen die met veel mensen afgestemd moeten worden en wil je ook tijd en geld besparen? Of heb je andere ideeën die jouw werk gemakkelijker zouden maken? Daag ons uit, wij zetten onze tools en kennis graag voor jou in. Bij Graficonnect weten we waar MarCom-professionals tegenaan lopen. Wij kunnen vast ook jouw MarCom-processen efficiënter maken. Meer weten? Mail of bel vrijblijvend met Michiel Entrop, michiel@graficonnect.com of 088 11 61 702.
 

Nieuwsbrief

Graficonnect deelt 1 x per 2 weken verrassende tips en oplossingen voor MarCom-professionals. Wil jij de nieuwsbrief voortaan ontvangen in je mailbox? Meld je dan aan.