De fraaie looks van duurzaam papier

We communiceren steeds meer online. Maar offline is zeker nog niet weg te denken. Een mooi gedrukt magazine of jaarverslag maakt toch een andere indruk dan een online variant. Gelukkig zijn er steeds meer duurzame drukwerkoplossingen om aan deze vraag te voldoen. Belangrijk daarbij is: wie is je doelgroep en wat wil je met je uiting bereiken? Wij adviseren je graag welke papiersoort past bij jouw doel. Ook maken we de verbinding tussen offline en online. Wat is jouw volgende project? Wij helpen je graag!

 

Duurzame papiersoorten op een rijtje

We kunnen ze hier niet allemaal aan je voorstellen. Dus we hebben een kleine selectie gemaakt van onze favorites.

 

Bio Top 3

Gemaakt van gerecycled materiaal, chloorvrij gebleekt en zonder optische witmakers. Dit is bijvoorbeeld een duurzaam alternatief voor je reguliere printerpapier.

 

PaperWise® Earth Pact Natural

Dit papier wordt gemaakt van 100% landbouwafval. Het is echt next level duurzaam. Door de subtiele papiervezel en het lichte crèmekleurtje krijgt je drukwerk een natuurlijke look.

 

BalancePure®

Zacht, glad en ongestreken. Aan dit papier merk je niet dat het gemaakt is van 100% gerecyclede vezels. Het is wit met hier en daar een heel klein zwart puntje (dat je vrijwel niet meer ziet bij een full color print).

 

RecyStar® Nature

Natuurwit, ongestreken, zacht en glad. Aan dit papier merk je dan weer wél dat het is gemaakt van 100% gerecyclede vezels. Het eco-gevoel straalt ervan af! Licht crèmekleurig, met af en toe een klein zwart puntje (dat je ook vrijwel niet meer ziet bij een full color print).

 

Kraftpapier Muskat bruin

Als je op zoek bent naar stoer en organisch, dan is dit de perfecte papiersoort voor jou. Het is gemaakt van 100% gerecyclede vezels en heeft een duidelijk zichtbare vezelstructuur.

 

Staat er iets voor je tussen? Of zoek je net een andere uitstraling voor jou uitingen? Laat het ons weten, we denken met je mee!

 

Auteur: Brigit Hulsman

Graficonnect-whitepaper-centrale-beeldbank

Wil je weten of een centrale beeldbank iets voor jou is?
Download dan onze gratis whitepaper.

5 SIGNALEN DIE AANGEVEN DAT JOUW ORGANISATIE TOE IS AAN EEN CENTRALE BEELDBANK


    Ontvang maximaal 1 keer per maand onze blogs. ¹

    ¹ We houden van kennis delen. Schrijf je in voor onze blogs en af ten toe ontvang je een kort artikel: persoonlijk, no-nonsense en waardevol voor jou. We inspireren je met het denken in oplossingen en geven je handvatten om meer uit je salesteam of dealernetwerk te halen. Zo dragen wij hopelijk bij aan de doelen die jij dit jaar voor jezelf of voor de organisatie hebt gesteld.

     

    Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze privacyverklaring