Een fijn, gezond en inspirerend 2019!

De decembermaand is in volle gang! De dagen worden korter en in veel straten en ramen hangt sfeervolle feestverlichting. In deze maand hebben we het vaak druk met z’n allen. Bijvoorbeeld met shoppen voor diners en cadeautjes en het maken van allerlei leuke plannen voor 2019. Maar … wat als je kind ziek is en met de feestdagen niet thuis kan zijn?

 

Dank jullie wel

Dankzij Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant heeft een ziek kind zijn ouders altijd dichtbij. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in MMC Veldhoven. Ook tijdens de feestdagen. Wij vinden dit een geweldig initiatief. Daarom zijn we al vijf jaar lid van de Club van 52; met deze bijdrage kan een gezin een week lang onderdak krijgen. Daarnaast is Michiel Entrop ook actief als bestuurslid. Dit geeft ons een goed gevoel en we merken dat ook onze relaties het waarderen. Dank jullie wel voor jullie positieve reacties de afgelopen jaren.

 

Ertoe doen

Ertoe doen, dat willen wij als Graficonnect. Voor de maatschappij, maar vooral ook voor onze klanten. We kijken terug op een jaar waarin we vele MarCom-professionals ondersteunden bij het verbeteren van hun processen. Dit leidt tot veel inspiratie en verrassende oplossingen die we in 2019 graag met je blijven delen via onze site, e-mail en social media. Wil je weten wat we voor jouw MarCom-afdeling in 2019 kunnen doen? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons op de koffie.

 

Hartelijk dank voor je vertrouwen het afgelopen jaar. Wij wensen je een fijn, gezond en inspirerend 2019!

 

Hartelijke groeten,

Team Graficonnect