Een inspirerend 2020 gewenst!

In 2019 kregen we de kans met een heleboel inspirerende klanten en leveranciers te werken. Bedankt voor de prettige samenwerking! We staan ook komend jaar weer klaar om je te ontzorgen, verrassende ontwerpen te creëren en slimmer te laten werken. Een creatief, ambitieus en inspirerend 2020 gewenst!

Veel beweging in 2019

We kijken terug op een jaar met veel beweging, verrassende initiatieven en nieuwe collega’s. De eerste inspiratielunches waren zeer succesvol (we gaan er in 2020 mee door, vergeet je niet aan te melden!). In oktober kregen Brigit en Jaap de bal toegespeeld als directie en is Michiel zich volledig gaan focussen op Yellow Cubes. Begin dit jaar is ons team versterkt met Roy en sinds kort Ana (stagiaire) en Veerle (vormgever/creatief dtp’er). Daarentegen heeft Kevin een andere uitdaging gevonden.

 

Ronald McDonald huis

Nu is het eind van 2019 alweer in zicht. Een tijd voor familie, liefde en samenzijn… tenzij je kind ziek is en niet thuis kan zijn met de feestdagen… Daarom steunt Graficonnect ook dit jaar het Ronald McDonald Huis in Zuidoost-Brabant. In het MMC Veldhoven worden zieke kinderen opgenomen. Dankzij Ronald McDonald kunnen ouders, broertjes en zusjes bij de kinderen logeren. Zo kunnen zij dicht bij elkaar zijn, ook tijdens de feestdagen, en dat vinden wij een geweldig initiatief.

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!