projectmanager Roy

Even voorstellen: onze nieuwe collega Roy

We hebben een nieuwe topper op ons kantoor! Op maandag 21 januari is Roy van Geffen bij ons gestart als projectmanager. Als je contact met ons opneemt, krijg je Roy vaak aan de lijn. Een goede reden dus om hem even aan je voor te stellen.

 

Wie ben je?
‘Ik ben Roy van Geffen, 27 jaar en ik woon in Best. Mijn hobby’s zijn voetbal, squashen en darten. Na mijn HBO-opleiding Sportmarketing werkte ik onder andere bij een MKB-bedrijf waarvoor ik de marketing verzorgde. Ik was toe aan een nieuwe stap en zag de vacature voorbijkomen. Na de gesprekken wist ik meteen; dit is mijn baan.’

 

Wat doe je?
‘Als projectmanager ontzorg ik klanten door projecten voor hen te coördineren. Ik zoek bijvoorbeeld naar de beste leveranciers voor het maken van een communicatiemiddel, ik onderhandel zodat mijn klant de beste prijs krijgt en ik zorg voor de uitvoering. Dit soort tijdrovende klussen neem ik uit handen. Zo houden klanten genoeg tijd over voor de inhoudelijke en complexere MarCom-taken.’

 

Hoe zijn je eerste ervaringen?
‘Ik voel me hier meteen thuis. De eerste weken staan natuurlijk in het teken van veel informatie en kennismaken met collega’s, klanten en systemen. Elke dag beginnen we hier met een dagstart; met een kopje koffie bespreken we de prioriteiten van die dag. Daarna gaat iedereen aan de slag. Ik heb al een aantal projecten op me genomen. Door mijn opleiding en werkervaring pik ik het snel op. Mijn zes collega’s hebben allemaal eigen specialiteiten. En het is hier lekker druk, daar houd ik van.’

 

Wat valt jou op?
‘Het meest verrast ben ik door de mogelijkheden van de automatiseringssystemen voor klanten. Deze nemen MarCom-professionals veel werk uit handen. En ze werken ook goed, dat heb ik wel eens anders gezien. Denk aan een online bestelshop voor communicatiemiddelen of een centrale beeldbank. Het leven van MarCom-professionals kan veel eenvoudiger. Ook leuk: de variëteit aan online en offline communicatiemiddelen die mijn collega’s in de studio maken.’

 

Wat moeten klanten vooral van je weten?
‘Niks bijzonders, ik ben een heel gewone jongen. Of trouwens toch wel … dat ze me alles mogen vragen. Bel 088 11 61 705 en ik zorg ervoor dat jouw vragen worden beantwoord. Wil je graag een keer persoonlijk kennismaken? Leuk, de koffie staat klaar.’

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!