Maak kennis met onze creatiefste collega: Veerle

Eind 2019 is Veerle bij ons gestart als vormgever. Als je ons benadert voor een creatieve uitdaging, gaat zij graag voor jou aan de slag. Een goede reden om haar beter te leren kennen.

 

Wie ben je?
‘Ik ben Veerle d’Achard van Enschut, 29 jaar en ik woon in Nuenen. Na mijn opleiding aan SintLucas in Boxtel heb ik lang freelance gewerkt. Ik sprong in bij allerlei bedrijven, zowel aan klant- als bureauzijde, en combineerde dat met eigen klussen. Het gaf veel energie, maar ik merkte na verloop van tijd ook de nadelen van het zzp’er zijn. Je kunt niet onbeperkt (grote) klussen aannemen en krijgt er ook veel administratieve taken bij. Ik ontdekte dat ik me het liefste volledig richt op vormgeven en besloot weer deel te gaan uitmaken van een team. Voor Graficonnect deed ik een aantal freelance klussen. Toen de vacature voor Vormgever vrij kwam, wist ik meteen; dit is mijn plek.’

 

Wat doe je bij Graficonnect?
‘Als vormgever maak ik doeltreffende en creatieve ontwerpen voor klanten. Of het nu gaat om interne communicatie, logo’s, een website, animatie of winkelinrichting; ik ga ermee aan de slag. Ik vind het gaaf om een complexe boodschap te vertalen naar een concrete en duidelijke uiting.’

 

Hoe zijn je eerste ervaringen?
‘Mijn start hier was supergoed, de collega’s zijn warm en open. Daardoor voelde ik me meteen thuis. Als je je goed voelt in een team, kun je het beste uit jezelf halen. Dat geldt zeker voor creatieve beroepen. Ik heb al diverse mooie projecten ontworpen. Door mijn brede werkervaring kon ik voor veel klanten meteen in actie komen. En het is hier lekker druk, dat vind ik prettig.’

 

Wat valt jou op?
‘Bij Graficonnect is het werk erg gevarieerd. We ondersteunen marketing- en communicatieprofessionals op allerlei manieren. Samen met mijn collega’s van de studio en projectmanagement ontwikkelen we veel verschillende communicatiemiddelen, zowel online als offline. Ook werken we heel praktisch. Hebben we een bepaalde expertise zelf niet in huis? Dan schakelen we de hulp in van onze vaste leveranciers. We zijn gewend om met korte deadlines te werken en kunnen snel een hoge kwaliteit leveren. Daar houd ik van.’

 

Wat moeten klanten vooral van je weten?
‘Ik barst van de energie en inspiratie en vind het leuk om mee te denken over een creatieve uiting. Ik word niet zo blij van de vraag: maak maar gewoon een mooi plaatje. Veel liever ga ik met een klant of collega in gesprek over het doel van de creatieve uiting, de vraag achter de vraag. Soms ontdekken we samen dat de klant beter geholpen is met een ander communicatiemiddel dan hij in eerste instantie vroeg. Ik verdiep me graag in de mensen waarvoor ik werk. Dat vind ik belangrijk, want als je gaat creëren voor mensen, moet je weten wat ze mooi vinden en hoe ze graag communiceren.’

 

Wil je nog iets toevoegen?
‘Nou, ik ben dol op chips, daarmee ben ik ongeveer overal toe te verleiden. Dat compenseer ik met regelmatige bezoekjes aan de sportschool en softbal 🙂
Wat mij fascineert is hoe je met een kleine aanpassing enorme tijdswinst kunt boeken. Iets leren, vernieuwen en beter maken, dat vind ik geweldig. Dat geldt ook voor mijn werk. Wil je graag een keer kennismaken of heb je behoefte aan een frisse, creatieve blik? Leuk! Op dit moment werk ik vanuit thuis. Je bereikt me via 088 11 61 707 of veerle@graficonnect.com of laten we digitaal kennismaken?’

Ondek meer over Graficonnect

Laat je inspireren door onze klanten...

Laat je inspireren door onze klanten...

Een goed idee en hulp nodig...

Een goed idee en hulp nodig...

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!