Ervaar onze toegevoegde waarde als verlengstuk van uw marketing en communicatie afdeling

Expertise

Wilt u ondersteuning op het gebied van sales, marketing en communicatie, dan bent u bij Graficonnect aan het goede adres. Het ondersteunen van bedrijven op het gebied van sales en het verzorgen van marketing support is dé expertise van Graficonnect. Graficonnect biedt verschillende tools, diensten en producten aan om dit te bewerkstelligen. De expertise van Graficonnect is op te delen in twee categorieën:
1) sales- en dealerondersteuning & proces optimalisatie
2) producten & diensten

Sales- en dealerondersteuning & proces optimalisatie

Het mag duidelijk zijn dat goede ondersteuning van uw salesteam, dealernetwerk of franchiseorganisatie bijdraagt aan meer verkopen en betere resultaten. Hoe eenvoudiger u het maakt voor uw salesteam, hoe meer er gebruik kan worden gemaakt van beschikbare marketing en communicatie middelen. Het team van Graficonnect biedt verschillende tools waarmee zij een deel van uw sales en marketing werkzaamheden kunnen ondersteunen en/of overnemen. Doordat u veel minder tijd kwijt bent aan allerlei regelzaken, kunt u zich volledig richten op de inhoud en content. Het moet er goed uitzien, een krachtige boodschap hebben én op het juiste moment beschikbaar zijn. Kortom, de tools van Graficonnect zorgen er uiteindelijk voor dat u meer ruimte en tijd hebt voor andere werkzaamheden.

 

Ook voor complexere workflows, zoals bij retail-organisaties met dealernetwerken en/of internationale bedrijven met veel vestigingen en taalversies, bent u bij ons aan het juiste adres. Om voor iedere situatie de beste oplossing te bieden, hebben wij een modulair platform ontwikkeld, Yellow Cubes genaamd. Met dit platform hebben wij al veel processen geoptimaliseerd. Omdat wij dagelijks samenwerken met marketing-communicatie professionals en daarom onderdeel zijn van het proces, weten wij als geen ander waar de verbeterpunten zitten.

Graficonnect stelt de volgende tools beschikbaar:

Producten & diensten

Omdat wij geen ICT-bedrijf zijn, maar al 25 jaar ervaring hebben in de sales- & dealerondersteuning, implementeren wij de tools gaandeweg onze samenwerking. Ten slotte zijn de tools niet het doel, maar een middel. Deze middelen krijgen pas echte meerwaarde door onze ondersteuning bij de uitvoering van uw marketingcommunicatie strategie. Samen met onze accountmanagers, studiomedewerkers en zorgvuldig geselecteerde netwerkpartners verzorgen wij een breed gamma aan producten en diensten. Dit geeft u de rust en tijd om met de inhoud van uw vak bezig te zijn. Kortom, u bepaalt de boodschap, wij zorgen voor de uitvoering. Dit doen wij pro-actief, creatief en innovatief. Geen kostbaar reclamebureau, maar hands-on, met u meedenken en samenwerken. Wij werken transparant, zodat u de marketing support kan bieden die de klant verdient. Onze missie is meer resultaat boeken voor uw bedrijf!

Graficonnect biedt de volgende producten en diensten aan: