Ervaar onze toegevoegde waarde als verlengstuk van uw marketing-communicatie afdeling

Expertise

Vermenigvuldigen door te delen

Het ondersteunen van bedrijven bij de uitvoering van hun marketingcommunicatie strategie klinkt ambitieus. Sterker nog, als wij zouden beweren alle expertise in huis te hebben is dat ook zo. Er zijn steeds meer marketing- en communicatiemiddelen en -kanalen in te zetten bij de promotie van uw product of dienst. Juist daarom werken onze account managers en studiomedewerkers samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Specialisten die tot in detail op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen hun expertise. Graficonnect verbindt deze vakmensen en vormt zo de beste teams die uw merk consistent in de markt zetten. Dit geeft u de rust en tijd om met de inhoud van uw vak bezig te zijn. Kortom u bepaalt de boodschap, wij zorgen voor de uitvoering. Dit doen wij pro-actief, creatief en innovatief. Geen kostbaar reclamebureau, maar hands-on, met u meedenken en samenwerken. Transparant, zodat u het maximale uit uw marketing- en communicatiebudget haalt. Onze missie is meer resultaat voor uw bedrijf!

Ondersteuning door drie basiselementen

U bent een ambitieuze, vakbekwame en betrokken professional. U wilt dicht op de content zitten, snel kunnen acteren en geen tijd verliezen op onnodige vertragingen in het proces. Met al die flexibiliteit wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de consistentie van de visuele identiteit of correcte uitvoering van campagne-onderdelen. Graficonnect ondersteunt u bij de dagelijkse uitvoering van uw vak, als uw collega. Dat doen we op basis van de volgende basiselementen: Workflow Optimization, Technical Studio en Production Management.

Workflow Optimization - Graficonnect Expertise

Workflow Optimization

Met Workflow Optimization inventariseren we de processen, automatiseren waar mogelijk en verbeteren het resultaat, het tempo en het rendement. U heeft één contactpersoon, die weet waar u het over heeft en in uw tempo, binnen uw budget en op hoge kwaliteit kan meedenken. Van digital asset management en online document editing tot een brandstore en projectmanagement.

Project Management
Project Management

Inzicht in de status van uw project. Een overzicht van alle lopende projecten. Bij wie ligt welke taak? Graficonnect ondersteunt u bij het voorbereiden, organiseren, plannen, creëren, produceren en afronden van communicatieprojecten.

Digital Asset Management
Digital Asset Management

U beschikt over steeds meer digitale content. Van uw logo tot corporate beelden. Van productfoto’s tot complete video’s. Van een PowerPointpresentatie tot algemene voorwaarden. Beheer uw assets netjes geordend. En deel ze eenvoudig binnen of buiten uw organisatie, in het formaat dat u wenst.

Brandstore
Brandstore

Uw eigen online shop met communicatiemiddelen die direct te bestellen zijn door collega’s, dealers, franchise ondernemingen en vestigingen in binnen- en buitenland. Geen voorraadbeheer meer, maar dat wat nodig is op het juiste moment op de juiste plaats. Mogen uw dealers alles bestellen tegen een vergoeding? Geen probleem, we factureren en verzenden het direct aan uw resellers.

Online Document Editing
Online Document Editing

Bewerk professionele (Indesign)documenten in een handomdraai, zonder speciale kennis, opleiding of software. Maak en deel uw eigen publicaties met deze praktische online opmaaktool. Uw collega’s bestellen de documenten eenvoudig in uw brandstore en kunnen zo nodig nog (tekst)aanpassingen doorvoeren.

Brand Identity Guidelines
Brand Identity Guidelines

De huisstijl van uw organisatie is uw presentatie naar buiten toe. Bewaak gemakkelijk de visuele identiteit van uw organisatie en reik hulpmiddelen aan om consistent naar buiten te treden (zoals powerpointtemplates, logo’s en beeldmateriaal).

Technical studio - Graficonnect Expertise

Technical Studio

Met onze Technical Studio heeft u een praktische ‘eigen’ studio, die werkt met degelijkheid, aandacht en betrokkenheid. Veelzijdige dtp’ers en programmeurs die meteen aan de slag gaan en zonder torenhoge kosten hoogwaardige middelen opleveren. Op tijd, verzorgd en binnen budget. In de pas met de corporate visual identity en op basis van de kaders vanuit uw reclamebureau.

Desktop Publishing
Desktop Publishing

Wij verzorgen de opmaak van uw on- en offline communicatiemiddelen. Een nieuw ontwerp? Of iets bestaands in meerdere talen of versies? Een template om zelf uw (tekst)wijzigingen aan te passen? We creëren het graag voor u.

Graphic Design and Creation
Graphic Design and Creation

Een nieuw item creëren in uw huisstijl? Onze creatieve dtp’ers staan voor u klaar. U heeft rechtstreeks contact met uw ontwerper. Liever een accountmanager die u ontzorgt en uw vragen overneemt? U bepaalt de gewenste werkwijze.

On- and Offline Productions
On- and Offline Productions

Heeft u geen tijd of mankracht om nieuwe communicatiemiddelen te creëren? Wij ondersteunen u graag bij zowel on- als offline producties. Van e-mailing, website of video tot visitekaartje, brochure of catalogus. Van ontwerp tot eindproduct. En waar mogelijk automatiseren we het proces.

Brand Security
Brand Security

Onze studio bewaakt en versterkt uw huisstijl. Van controle van aangeleverde bestanden tot het maken van nieuwe items. U heeft deze richtlijnen immers niet voor niets! Wij zorgen ervoor dat alle elementen consistent gebruikt worden op alle communicatiemiddelen.

Document Check
Document Check

Heeft u bestanden gemaakt of ontvangen voor productie? Lever ze gerust bij ons aan. Wij controleren uw bestanden zodat u niet voor verrassingen bij het eindresultaat komt te staan. Lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden.

Production Management - Graficonnect Expertise

Production Management

Production management is misschien wel het belangrijkste onderdeel van marketing-communicatie. Met steeds complexere distributie, is ook het management complexer geworden. Meer partners, meer specialisten, meer multimediale cross-overs. Met ons Production Management overziet u het proces, u stuurt makkelijk bij en kunt alert reageren op veranderingen.

Procurement Benefits
Procurement Benefits

U ontvangt inkoopvoordeel via Graficonnect. U heeft één aanspreekpunt en toegang tot alle soorten drukwerk; van papier tot schoonloopmat. Wij selecteerden de beste leveranciers voor u en managen uw project met zorg en aandacht.

Print Productions
Print Productions

Een boek, leaflet of sales kit? We denken graag met u mee, van ontwikkeling tot oplevering.

Web Productions
Web Productions

Een animatie, video, e-nieuwsbrief of complete website? We ontwikkelen van idee tot resultaat.

Signing Productions
Signing Productions

Extra aandacht voor uw merk via point-of-sale-materiaal, een banner, schoonloopmat of vlag? Uw signing is onze business, een onderdeel van uw complete corporate identity.

Fulfilment
Fulfilment

Voorraadbeheer, handling en distributie vanuit één centraal punt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opslag of het vervoer, wij regelen het voor u.

Yellow Cubes - Graficonnect Expertise

Yellow Cubes

Door processen te automatiseren en content slimmer te organiseren, ondersteunt Graficonnect marketing- en communicatieprofessionals van middelgrote en grote ondernemingen. Medewerkers hebben toegang tot één platform dat controle geeft over het proces, de productie en het beheer van communicatiemiddelen. Dit levert aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparing op, en sterk verbeterde prestaties. Het verhoogt de efficiëntie en verbetert de time to market. www.yellowcubes.com