yellow cubes gdrp nieuws graficonnect

GDRP start met Yellow Cubes

GDRP, het franchisenetwerk van bandenspecialisten van Goodyear Dunlop Retail Partners start met het online MarCom platform: Yellow Cubes. Met Yellow Cubes kunnen alle meest voorkomende MarCom-taken sneller, simpeler en efficiënter worden beheerd en uitgevoerd.

 

Yellow Cubes is een volledig gepersonaliseerd online platform, geïntegreerd in het huidige GDRP netwerkportaal en toegesneden op de twee GDRP formules; Premio en Uw Bandenspecialist. Na een periode van gebruiksklaar maken, dient zich nu de introductie aan. Dit systeem stelt de ondernemer in staat om op een makkelijke, snelle en kwalitatieve manier zelf op een autonome manier Marketing te bedrijven zonder afhankelijk te zijn van dure bureaus. “GDRP faciliteert in dit geval. Want juist de ondernemer kent de klant, competitie en eigen sterktes waardoor zij prima in staat is Marketing te bedrijven”, verklaart Kenneth Vingerhoed, Marketing Manager GDRP.

 

GDRP is een netwerk van specialisten welke op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van hun zelfstandig ondernemerschap. Naast toegang tot de leasemarkt, biedt zij een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien wordt het netwerk ondersteund op gebied van Marketing & PR.

 

Lees hier het originele bericht.