Gelikte bochure voor Lekkerland

Gelikte bochure voor Lekkerland

We zijn trots op alle brochures die we maken, maar ze zijn niet allemaal zo ronduit… lekker. Voor Lekkerland maakten we onder andere de brochure ‘Alles over ijs‘ en dat smaakt naar meer. Als je zelf door de brochure bladert, snap je meteen wat we bedoelen.

Daarnaast hebben we samen met het marcom-team van Lekkerland een slim proces ingericht om promotiematerialen te maken. Dankzij de combinatie van een paar online tools maken we snel, eenvoudig en met veel creativiteit de mooiste uitingen. Heb jij ook zo’n heerlijk onderwerp voor ons of kan jouw marcom-team ook zo’n workflow gebruiken?

 

Neem contact met me op!

 

Auteur: Jaap Bakx

Graficonnect-whitepaper-centrale-beeldbank

Wil je weten of een centrale beeldbank iets voor jou is?
Download dan onze gratis whitepaper.

5 SIGNALEN DIE AANGEVEN DAT JOUW ORGANISATIE TOE IS AAN EEN CENTRALE BEELDBANK


    Ontvang maximaal 1 keer per maand onze blogs. ¹

    ¹ We houden van kennis delen. Schrijf je in voor onze blogs en af ten toe ontvang je een kort artikel: persoonlijk, no-nonsense en waardevol voor jou. We inspireren je met het denken in oplossingen en geven je handvatten om meer uit je salesteam of dealernetwerk te halen. Zo dragen wij hopelijk bij aan de doelen die jij dit jaar voor jezelf of voor de organisatie hebt gesteld.

     

    Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze privacyverklaring