Inspiratielunches voor MarCom-professionals

Snel kennis en tips opdoen én genieten van een lunch met vakgenoten? Dat kan bij de inspiratielunches die wij in 2019 organiseren voor MarCom-professionals. Deelname is gratis.

 

Wanneer en waar 

Donderdag 25 april 2019 van 12.30 tot 14.00 uur

Kantoor Graficonnect, Ekkersrijt 4502 in Son

 

Inspiratielunch Online proofing

Een MarCom-project is vaak een hele klus. Een concept bedenken, creatieve content maken én laten goedkeuren. Vooral dat laatste duurt vaak lang. Dat kan veel gemakkelijker met online proofing; een tool voor het online beoordelen en goedkeuren van content.

 

Voordelen voor jou

Voor afstemming met anderen heb je geen aparte mailtjes of prints meer nodig. Ook kunnen meerdere mensen tegelijkertijd correcties doorvoeren en elkaars opmerkingen zien en beantwoorden. Dit voorkomt dubbel werk, miscommunicatie en vragen. Het resultaat: veel minder versies voor definitieve goedkeuring. Kortom: jij ben veel sneller klaar met de klus!

 

Meld je aan

Veel MarCom-professionals maken al gebruik van online proofing. Jij nog niet? Kom dan naar onze inspiratielunch en ontdek de mogelijkheden. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Wil je meer achtergrondinformatie? Bekijk deze pagina. 

Ja, ik ben erbij!

Opmerkingen:

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring