Inspiratielunches

Schuif een keer aan en laat je inspireren!

Ontdekken hoe je slimmer kunt werken én genieten van een lunch met vakgenoten? Dat kan bij de inspiratielunches die wij regelmatig organiseren voor marcom-professionals. Alle sessies starten om 12.30 uur met een lunch en duren tot circa 14.00 uur. Deelname is bovendien gratis! Wacht niet te lang met aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 10 deelnemers).

Onderwerp
Datum
Online invloed
Nieuwe datum volgt
Online proofing
Nieuwe datum volgt
Slimmer werken
Nieuwe datum volgt
Personaliseren
Nieuwe datum volgt

Online invloed

Elke dag krijgen we duizenden prikkels. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap opvalt en dat je klant reageert zoals je graag wilt? Diverse theorieën kunnen helpen, zoals het MBTI-model dat inzicht geeft in persoonlijkheidsstijlen. Brigit Hulsman neemt je hierin mee en combineert dat met de veelbesproken verleidingstechnieken van professor Cialdini uit de sociale psychologie. Veel marcom-professionals passen de inzichten toe in hun online communicatie. Jij nog niet? Bezoek dan deze lunch. Na afloop kun je met een frisse kijk aan de slag met je online communicatie.

Online proofing

Een marketing- of communicatieproject is vaak een hele klus. Er moet namelijk een concept bedacht worden, creatieve content gemaakt worden én het moet goedgekeurd worden. Vooral dat laatste duurt vaak lang. Dat kan veel gemakkelijker met online proofing; een handige tool voor het online beoordelen en goedkeuren van content. In deze inspiratielunch laten wij je zien hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Het resultaat: veel minder versies voor definitieve goedkeuring. Kortom: jij ben veel sneller klaar met de klus!

Slimmer werken

Op veel marcom-afdelingen nemen de dagelijkse werkzaamheden onnodig veel tijd in beslag. Daardoor blijft er vaak weinig tijd over voor het maken van nieuwe plannen of concepten. Hoe doorbreek je dit? Jaap Bakx laat je in deze inspiratielunch ontdekken welke eenvoudige (automatiserings)oplossingen er zijn waardoor het dagelijkse werk van jou en je team leuker en gemakkelijker wordt.

Personaliseren

In deze inspiratielunch maak je kennis met de mogelijkheden van personaliseren; zowel offline als online. Hoe kun je op jouw website en online marketingactiviteiten gepersonaliseerde informatie laten tonen waardoor je nog meer leads kunt behalen. Deze inspiratielunch organiseren we in samenwerking met Lameco.

Heb je nog vragen over de inhoud of twijfel je welke lunch het beste bij je past? Bel of mail ons even, we geven je graag advies!

HIERONDER TIJDELIJK UITGESCHAKELDE INSPIRATIELUNCHES (deze gehele rij wordt verborgen)

Is het tijd voor je eigen beeldbank?

Ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar beelden die op verschillende plekken of schijven staan? Misschien is het tijd voor je eigen beeldbank. Je verliest dan geen tijd meer met het zoeken naar beelden en je kunt beelden gemakkelijk delen met anderen. Bijkomend voordeel: je huisstijl beheren wordt een stuk eenvoudiger. In deze inspiratielunch geven we je uitleg en een demonstratie.

Handige tool voor online marketing

Op veel marcom-afdelingen nemen de dagelijkse werkzaamheden onnodig veel tijd in beslag. Daardoor blijft er vaak weinig tijd over voor het maken van nieuwe plannen of concepten. Hoe doorbreek je dit? Ontdek in deze inspiratielunch welke eenvoudige (automatiserings)oplossingen er zijn.