Categorie
Homepage, Klanten

Darling Ingredients is wereldspeler in de agro-voedingsindustrie en vermindert voedselverspilling door dierlijke bijproducten en andere natuurlijke materialen in te zamelen en opnieuw te gebruiken. Met zestien merken en ruim 200 vestigingen op vijf continenten is het belangrijk dat merkuitingen consistent worden uitgedragen. Wij hebben dan ook een dashboard ingericht met allerlei handige tools die wereldwijd gebruikt worden.

Samenwerkende tools

Darling is een enthousiaste gebruiker van het YC-dashboard. Voor hen bevat het een digitaal huisstijlhandboek, branded templates tool, beeldbank en een brandstore. Ook voor hun eigen applicaties is ruimte, zoals WeTransfer en redirects naar hun Sharepoint-omgeving. Door een SSO (single sign on) koppeling met de Active Directory heeft iedere medewerker met de juiste rechten toegang tot het dashboard.

On demand producties

Voor Darling leveren we de tools, maar verzorgen we voor de zestien merken ook on demand alle producties en distributie eenvoudig vanuit de brandstore. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, stationary en HSE-materialen.

Bijzondere uitgave

Een medewerker van Sonac Vuren beschreef op uitgebreide wijze de historie van het bedrijf. Van het ontstaan in 1827 tot de overname door Darling Ingredients in 2014. Hij dook in de archieven om zijn woorden te voorzien van foto’s en beeldmateriaal. Wij verzorgden het ontwerp, de opmaak, het redigeren, uitgebreide correctierondes en het drukwerk.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com
Let's connect