Categorie
Homepage, Klanten

Heesmans Installatie Techniek is een installateur met een specialisme in gebouwgebonden klimaatinstallaties: lucht-, verwarmings- en koelinstallaties. Ze zorgen voor een optimaal klimaat in de utiliteitsbouw en het luxe particuliere segment. Dat doen ze al ruim 50 jaar met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek.

Wij mogen met het hele team én onze partners allerlei gave projecten voor ze uitvoeren!  

Corporate website: doelgroepen aanspreken

Wij mochten een bedrijfswebsite ontwikkelen die zowel de zakelijke als de particuliere markt aanspreekt. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het functioneel ontwerp en de vormgeving. Natuurlijk hebben we de WordPress-website in eigen huis gebouwd en gevuld met content van onze partners voor fotografie en tekst. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke site die bij beide doelgroepen past.

Werken-bij website: arbeidsmarktcommunicatie

Heesmans Installatie Techniek groeit en bruist van ambitie! En daar kunnen ze veel nieuwe collega’s bij gebruiken. Om de werving een goed podium te geven, ontwikkelden wij (in no-time) een speciale website. Hier vinden potentiële kandidaten informatie over het bedrijf, over toekomstige collega’s en natuurlijk de diverse beschikbare functies.

Social media

Wij ondersteunen Heesmans bij het regelmatig en relevant zichtbaar zijn op meerdere social media-kanalen. Met behulp van contentsessies, contentkalenders, fotografie, tekst en vormgeving verzorgen we posts die alle doelgroepen op hun eigen manier aanspreken.

Signing

Om de zichtbaarheid van Heesmans in de omgeving te verbeteren creëren we allerlei uitingen; van sponsorborden bij de hockey en voetbal tot belettering van de bedrijfsbussen tot vlaggen en een spandoek aan de gevel. We ontzorgen Heesmans van ontwerp tot productie en montage.

Communicatie rondom bedrijfsovername

Op 1 juli 2021 nam Michiel van Melis het bedrijf over van zijn vader Ad. Tijd voor een feestje dus! Voor medewerkers en hun gezinnen werd een gezellige dag georganiseerd. Wij verzorgden onder andere de uitnodigingen, een fraaie wijnkist, socials en een tijdelijke evenement-website. Daar konden medewerkers alle info vinden en zichzelf en hun gezin aanmelden. Dat scheelt een hoop mailtjes en handmatig werk!

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com
Let's connect