ProjectmanagerProjectmanagerMarlies Vervoordeldonk,Marlies Vervoordeldonk,collega's zijn"collega's zijn"Alsof we Alsof we samensamen"We werken echt"We werken echt
Categorie
Homepage, Klanten

Joanknecht is opgericht in 1948. In ruim zeventig jaar zijn ze gegroeid tot de brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener die ze nu zijn. Wij werken met Joanknecht aan allerlei mooie projecten om het merk steeds sterker in de markt te zetten.

Website

We ontwikkelden een uitgebreide website voor Joanknecht, die de gevarieerde doelgroep , voornamelijk familiebedrijven, aanspreekt. Er is veel aandacht besteed aan het functioneel ontwerp en de vormgeving. Nadat alle gewenste functionaliteit bekend was, hebben we de WordPress-website in eigen huis gebouwd en gevuld i.s.m. het marketing en communicatie team van Joanknecht. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke site met veel kennis en informatie.

Werken bij site

Joanknecht heeft een stevige groeiambitie. En daar kunnen ze veel nieuwe collega’s bij gebruiken. Om de werving een goed podium te geven, ontwikkelden wij een speciale werkenbij-website. Hier vinden potentiële kandidaten informatie over het bedrijf, over toekomstige collega’s en natuurlijk de diverse beschikbare functies.

Magazines voor relaties

Twee keer per jaar brengt Joanknecht een relatiemagazine uit, waarin vooral de klanten centraal staan. Elke editie maken we samen: het eerste idee, bepaling van het thema, vastleggen van de inhoud en indeling, interviews en tekst, fotografie, vormgeving, opmaak, proofing en drukwerk. Het resultaat is telkens inhoudelijk boeiend en visueel aansprekend. Kijk zelf maar eens in de bladerbare pdf’s!

Creatieve ondersteuning

Naast de grote projecten ondersteunen we Joanknecht bijna wekelijks met allerlei uitingen; van signing in en om het pand tot flyers, roll-up banners en advertenties. We ontzorgen Joanknecht van ontwerp tot productie en montage.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com
Let's connect