Categorie
Klanten

Tennant Company is een erkende marktleider op het gebied van ontwerp-, productie- en marketingoplossingen om op een duurzame manier en schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. Tennant-producten omvatten apparatuur die wordt gebruikt om oppervlakken binnen en buiten te onderhouden, financieringsoplossingen, onderdelen voor apparatuur, service en onderhoud om de reinigingsprestaties te garanderen. Producten worden onder de merken Tennant®, Nobles® en Alfa op de markt gebracht.

Strategic account program

Voor haar key-accounts bedacht Tennant US een nieuw concept. Om dit voor de Europese markt in te zetten, hebben wij het idee vertaald naar een mooie, duurzame map met folders en leaflets. In onze studio werden de bestanden aangepast naar Europese formaten en vertalingen doorgevoerd in de diverse items. Het eindresultaat: een luxe map voorzien van een preeg, gevuld met folders en leaflets in 4 talen en verstuurd naar vestigingen in België, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Click-Cart video

Een van de producten van Tennant is de T350 click-cart™. Aan ons de vraag of we een video konden maken waarin de situatie met en zonder Click-Cart zichtbaar is, zodat je meteen alle voordelen ziet. Een video zonder voice-over of ondertiteling voor een breed Europees publiek. In samenwerking met Diversity Communications maakten we een storyboard en voor de casting werkten we samen met Frisse Koppen. Zie hier het resultaat!

Workflow optimaliseren

Als verlengstuk van het centrale marcom-team in Antwerpen verzorgen wij diverse meertalige marketing- en communicatieprojecten voor EMEA (Europa, Middle East & Africa). Om het internationale dealernetwerk van communicatiemiddelen te voorzien, zetten wij handige tools in die dit omvangrijke proces optimaliseren. Veel communicatiemiddelen van Tennant Company zijn gebaseerd op templates en/of aangeleverd door het hoofdkantoor in Amerika. Qua vormgeving en formaat sluiten deze niet altijd aan bij de EMEA-markt. In samenwerking met het Europese marcom-team maken we dat wat nodig is opnieuw, zodat ze hier lokale controle over hebben en het zo efficiënt mogelijk kunnen vertalen en distribueren. Om het veelomvattende én meertalige dtp-traject te stroomlijnen, gebruiken we een handige applicatie die alle communicatie tussen studio en klant per land registreert. Hierdoor is het mogelijk om in één oogopslag de status per taal te raadplegen en te zien wie er actie moet ondernemen. Deze efficiënte manier van communiceren geeft inzicht in status van het project en versnelt het proces.

Brandstore

Het centrale marcom-team van Tennant Company ontwikkelt wereldwijd communicatiemiddelen en stelt deze beschikbaar aan al hun vestigingen en distributeurs via onze brandstore. Vestigingen en distributeurs bestellen onafhankelijk van elkaar wat ze nodig hebben; dit wordt door ons on demand geproduceerd en verzonden. Kleine oplages, snelle levering, altijd up-to-date met de laatste wijzigingen, geen verspilling en internationaal verzonden binnen EMEA. Hiermee ontstaat centraal inkoopvoordeel en is voorraad aanhouden niet (meer) nodig.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com
Let's connect