Categorie
Homepage, Klanten

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Wij ondersteunen het bedrijf met onze creatieve studio en productie.

Magazines

Twee keer per jaar brengt Vion Retail een inspirerend magazine uit: VIONSPIRATION; met productinformatie en achtergrondartikelen voor de retailer. Elk magazine verschijnt in drie talen om de gehele markt te bedienen.

Samen met het team van Vion plannen we het project, verzamelen we content en bepalen we de indeling. Ons creatieve team verzorgt vervolgens de vormgeving en opmaak. Om correcties te minimaliseren en de proofing gemakkelijk te maken, werken we samen in een online proofing tool om het magazine in de drie talen af te ronden. Klaar? Dan verzorgen wij het drukwerk en de verspreiding. Bekijk hier de magazines.

T-shirt

Input nodig

Stationary

Input nodig

Posters

Input nodig

Brochures

Input nodig

Meer over Vion:

Vion heeft verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd. Vier business units leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com
Let's connect