Nieuwe leiding Graficonnect

Per 1 oktober 2019 verandert er iets in de leiding van Graficonnect. Jaap Bakx en Brigit Hulsman krijgen namelijk de bal toegespeeld van Michiel Entrop. Michiel gaat zich vanaf nu volledig richten op automatiseringsvraagstukken. 

Jaap en Brigit werken allebei al geruime tijd bij Graficonnect. Hier waren zij voorheen verantwoordelijk waren voor accountmanagement & planning en communicatieadvies & projectleiding. Per 1 oktober vervullen zij met plezier de rol van eindverantwoordelijken.

 

Jaap: “Graficonnect is een gezond bedrijf dat zich steeds doorontwikkelt. Van een bedrijf met specialistische kennis van grafische vormgeving en drukwerk groeiden we in 25 jaar uit tot een brede dienstverlener die gemak creëert voor marcom-professionals.”

 

Brigit: “Dat laatste gaan we verder uitbouwen. We willen onze klanten nóg breder ontzorgen. Dit doen weer door middel van onze ondersteuning, creatieve hulp, inspiratie en oplossingen om slimmer te werken.”

 

Michiel Entrop richt zich voortaan volledig op automatiseringsvraagstukken in zijn andere bedrijf, Yellow Cubes. Michiel: “Dat is mijn allergrootste passie. Ik ben blij dat Jaap en Brigit de dagelijkse leiding van Graficonnect hebben overgenomen zodat ik daar nu al mijn tijd aan kan besteden. De overdracht hebben we samen zorgvuldig voorbereid dus ik vertrek met een gerust hart. En gelukkig blijf ik verbonden met Graficonnect, als leverancier van een van de mogelijke automatiseringsoplossingen voor marcom-professionals.”

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!