Nieuwe pers bij Enson biedt ook voordelen voor klanten Graficonnect

De nieuwe, geavanceerde HP Indigo 12000 drukpers versterkt de samenwerking tussen Enson en Graficonnect. De pers levert razendsnel drukwerk van de hoogste kwaliteit in alle gewenste formaten. Door de koppeling met het bestelsysteem van Graficonnect heb je gemak en centraal inkoopvoordeel, ook bij kleine oplages. Enson is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerd drukwerk vanaf oplage één. Graficonnect ontzorgt MarCom-professionals door creatie, projectmanagement en workflow optimalisatie.

 

Snel, eenvoudig en efficiënt

Enson en Graficonnect werken al jaren intensief samen bij het opmaken en produceren van talloze producties. Diverse klanten bieden wij een online bestelsysteem (Yellow Cubes) waar al hun marketingcommunicatiemiddelen in de juiste huisstijl te vinden zijn. In combinatie met online opmaak kunnen gebruikers zelf de meeste middelen aanpassen en direct bestellen. Van een visitekaartje tot point-of-sale-materiaal of een volledige catalogus. Dit biedt consistentie in huisstijl én een enorme efficiëntieslag. Een groot deel van deze producties is geautomatiseerd. Deze orders worden rechtstreeks in het machinepark van Enson ingeschoten. Zo voorkomen we dubbel werk en drukken we de kosten. Voor klanten dé mogelijkheid om snel, eenvoudig en efficiënt communicatiemiddelen te organiseren.

 

Steeds op zoek naar nieuwe kansen

Binnen onze samenwerking zijn we steeds op zoek naar nieuwe kansen om klanten nog meer gemak en ondersteuning te bieden. Voor diverse klanten automatiseren we bijvoorbeeld de coördinatie van het creatieve proces. Via een projectoverzicht vraagt de klant direct in de studio een ontwerp aan en starten we het project op. Na afronding van het ontwerp wordt het drukwerk via Enson geleverd. Door deze samenwerking zijn we als relatief kleine bedrijven in staat om klanten zoals Teijin Aramid, DAF, Equipe Zorgbedrijven en Lekkerland te ontzorgen. Lijkt het jou ook interessant om beter ontzorgt te worden en kosten te besparen? Neem dan vrijblijvend contact op met Michiel Entrop (Graficonnect), michiel@graficonnect.com of 088 11 61 702 of Nico Lijten (Enson).

 

Nieuwsbrief

Graficonnect deelt regelmatig verrassende tips en oplossingen voor MarCom-professionals. Wil jij de nieuwsbrief voortaan ontvangen in je mailbox? Meld je dan aan.

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!