Nieuwe pers bij Enson biedt voordelen voor klanten Graficonnect

De nieuwe, geavanceerde HP Indigo 12000 drukpers versterkt de samenwerking tussen Enson en Graficonnect. De pers levert namelijk razendsnel drukwerk van de hoogste kwaliteit in alle gewenste formaten. Omdat het bestelsysteem van Graficonnect daarmee gekoppeld is, heb je gemak en centraal inkoopvoordeel. Ook bij een klein aantal exemplaren (oplages). Enson is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerd drukwerk vanaf oplage één. Onder andere hiermee onzorgt Graficonnect MarCom-professionals. De nieuwe pers biedt dus ook voordelen voor klanten van Graficonnect

 

Snel, eenvoudig en efficiënt

Enson en Graficonnect werken al jaren intensief samen bij het opmaken en produceren van talloze producties. Diverse klanten bieden wij een online bestelsysteem (Yellow Cubes) waar al hun marketingcommunicatiemiddelen in de juiste huisstijl te vinden zijn. In combinatie met online opmaak kunnen gebruikers zo zelf de meeste middelen aanpassen en direct bestellen. Van een visitekaartje tot point-of-sale-materiaal of een volledige catalogus. Dit biedt consistentie in huisstijl én een enorme efficiëntieslag. Bovendien is een groot deel van deze producties geautomatiseerd. Deze orders worden rechtstreeks in het machinepark van Enson ingeschoten. Zo voorkomen we dubbel werk en drukken we de kosten. Voor klanten dus dé mogelijkheid om snel, eenvoudig en efficiënt communicatiemiddelen te organiseren.

 

Steeds op zoek naar nieuwe kansen

Binnen onze samenwerking zijn we steeds op zoek naar nieuwe kansen. Zodoende bieden we klanten nog meer gemak en ondersteuning. Voor diverse klanten automatiseren we bijvoorbeeld de coördinatie van het creatieve proces. Via een projectoverzicht vraagt de klant direct in de studio een ontwerp aan en starten we het project op. Na afronding van het ontwerp wordt het drukwerk via Enson geleverd. Door deze samenwerking zijn we als relatief kleine bedrijven in staat om klanten zoals Teijin Aramid, DAF, Equipe Zorgbedrijven en Lekkerland te ontzorgen. Lijkt het jou ook interessant om beter ontzorgt te worden en kosten te besparen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jaap Bakx (Graficonnect), jaap@graficonnect.com of 088 11 61 704 of Nico Lijten (Enson).

 

Nieuwsbrief

Graficonnect deelt regelmatig verrassende tips en oplossingen voor MarCom-professionals. Wil jij de nieuwsbrief voortaan ontvangen in je mailbox? Meld je dan aan.

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!