graficonnect-klantlogo-omron

Omron

Graficonnect vergemakkelijkt het werk van marcom-professionals. We nemen klussen over, bieden oplossingen om slimmer te werken, produceren communicatiemiddelen en delen onze kennis. Met plezier werken wij samen met Omron aan:

Workflow Yellow Cubes Beheer Brandstore Productie Drukwerk Logistiek Drukwerk Beheer Beeldbank

500x500-karen

Marcom-teamleader Karen Wassink over Graficonnect

 

“Omron – technologieleverancier in industriële automatisering, gezondheidszorg en elektronische componenten – levert complexe producten aan verschillende markten. Hierdoor heeft onze afdeling een enorme diversiteit aan taken. Graficonnect is een van de partijen die ons daarom op verschillende vlakken ondersteunt. Wij gebruiken bijvoorbeeld hun platform Yellow Cubes dat voor ons op maat is gemaakt. Dat werkt dan ook echt heel goed. Hiermee kunnen onze Europese marcom-collega’s gemakkelijk hun dagelijkse werkzaamheden beheren. Van het bestellen van visitekaartjes tot het beheer van een overzichtelijke beeldbank en meertalige projecten bijvoorbeeld. Daarnaast verzorgt Graficonnect de vormgeving en productie van een deel van ons drukwerk. Ze zijn bovendien klantgericht en de samenwerking is heel prettig. Ik zie Graficonnect dan ook als een verlengstuk van onze afdeling.”

DRUK, DRUK, DRUK … JAAP KAN HELPEN!

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij helpen je snel uit de brand.