Ontzorgen

Moest jouw marcom-project gisteren klaar zijn en kom je er niet aan toe?

 

Het werk van marcom-professionals is heel divers. Logisch, dat je niet op alle vlakken een expert kunt zijn. Bekijk hoe we jou kunnen ontzorgen als je hulp nodig hebt. Zo houd jij genoeg tijd over voor je belangrijke taken. Of voor de taken waar je zelf een kei in bent.

Projectcoördinatie

Verlaag je werkdruk en besteed je project uit aan ons.

Verlaag je werkdruk en besteed je project uit aan ons.

 

Is het een grotere klus? Dan wordt een van onze accountmanagers jouw projectmanager en vaste aanspreekpunt. Deze neemt (als je dat wilt) het project van a tot z over, stemt met jou af en zorgt voor een snelle en goede uitvoering. Zie hem of haar als een tijdelijke collega die zich verdiept in jouw vraagstuk, waarmee je kunt sparren en die de handen uit de mouwen steekt.

 

Is er voor jouw project ook hulp nodig van een andere leverancier? Bijvoorbeeld een drukker, social media bureau, standbouwer of dienstverlener in fulfilment? Dan zetten wij de partij aan het werk die dat goed kan invullen en bewaken wij de voortgang en kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring weten wij bij welke partijen in de marketing- en communicatiebranche je aan het juiste adres bent.

Creatieve hulp

De collega’s van onze studio helpen je graag uit de brand.

Je hebt alleen even creatieve hulp nodig. Je wilt bijvoorbeeld een communicatiemiddel laten maken binnen jouw huisstijl. Offline of online. En je hebt een goede vormgever of dtp’er nodig die snel voor jou aan de slag gaat.

Slimmer werken

Heb je het te druk?

Je dagelijkse werkzaamheden nemen zo veel tijd in beslag dat je te weinig tijd overhoudt voor je belangrijke taken. Je bent op zoek naar manieren om structureel efficiënter te werken. Kijk naar de oplossingen die we je kunnen bieden.

GEEN TIJD VOOR JE PROJECT? BRIGIT KAN HELPEN!

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij ontzorgen je graag.

    Referenties

    Werk waar wij trots op zijn!

     

    Wij ondersteunen marcom-professionals in allerlei branches. Bekijk hier een aantal projecten.