ONZE VISIE

Ontzorgen: kies voor expertise en gemak

Het werk van marketing- en communicatieprofessionals is heel divers. Logisch dat je niet op alle vlakken een expert kunt zijn. Wij ontzorgen jou, zodat jij meer tijd overhoudt voor taken die belangrijker zijn, waar je beter in bent of die je gewoon leuker vindt. Kijk eens van een afstand naar je werkzaamheden. Is er een klus bij die je maar blijft achtervolgen? Wij kunnen ‘m van a tot z van je overnemen.

 

Creëren: ping… je hebt een idee!

En daarvoor heb je een communicatiemiddel nodig. Je weet wat je wilt overbrengen en zoekt een partij die snel schakelt tegen een gunstig tarief. Matthijs, Jessica en Kim vormen samen de studio en ondersteunen je graag bij het creëren van communicatiemiddelen. We denken praktisch met je mee en verrassen je met creatieve oplossingen. Online en offline.

 

Slimmer werken: ga samen met ons aan de slag

Ervaar hoe je slimmer kunt werken. Wij beschikken over allerlei tools en applicaties om je brand management en marketingactiviteiten overzichtelijker en makkelijker te maken. Of het nu gaat om een brandstore, een tool om snel(ler) correcties door te voeren in je review proces of beeldbank. Hierdoor wordt het dagelijkse werk van jouw en je team leuker en gemakkelijker. Wij selecteren en implementeren samen de tool die het best bij jouw vraagstuk past. Maak een afspraak en ontdek hoe we jouw processen kunnen optimaliseren.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com
Let's connect