Joanknecht: Magazine Samen maken we toekomst

Categorie
Drukwerk en point-of-sale materialen, Joanknecht, Vormgeving en DTP

Nieuw magazine

Jarenlang gaf Joanknecht een zakelijk blad uit. Na de restyling in 2017 en het 70-jarig jubileum in 2018 was het tijd voor een fris nieuw magazine. Een magazine als cadeau voor klanten. Vol met verhalen van ondernemers om andere ondernemers te inspireren. Passend bij de kernwaarden van Joanknecht: persoonlijk, deskundig, nieuwsgierig, energiek en motiverend.

 

Van 0-nummer tot 1e uitgave

Na een intensieve briefing waar op alle vlakken werd nagedacht over vorm, inhoud en uitstraling kreeg Graficonnect de opdracht om een 0-nummer te ontwerpen. En met succes! Niet lang daarna is de 1e editie een feit.

 

Trots op het resultaat!

Inmiddels is de 1e uitgave goed ontvangen bij klanten en relaties! Trudie Govers, Marketing & Communicatieadviseur van Joanknecht: “Het magazine laat zien waar Joanknecht voor staat: de ondernemer en diens onderneming beter maken in elke levens- en ondernemersfase. Graficonnect voelde feilloos aan welke vormgeving daarbij past. Het is mede door het grafisch ontwerp een prikkelend magazine geworden boordevol echte verhalen, van echte mensen.”. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier editie winter 2018/2019