Lekkerland Nederland B.V.: Actiekranten

  • Drukwerk Lekkerland actiekrant
  • Drukwerk Lekkerland actiekrant 3
  • Drukwerk Lekkerland actiekrant 2
  • Drukwerk Lekkerland specials
Categorie
Digital Asset Management, Drukwerk en point-of-sale materialen, Lekkerland, Vormgeving en DTP

Lekkerland geeft 17 keer per jaar Actiekranten uit in twee varianten, met bijlagen zoals schapkaarten en een tabaksfolder. Graficonnect heeft hiervoor het proces geoptimaliseerd door een online opmaak-tool te combineren met een gestructureerde productdatabase en een beeldbank (Digital Asset Management, kortweg DAM).

 

Lekkerland bepaalt welke producten in de folder komen. Zij selecteren deze in excel en importeren dit in ons platform. Met behulp van templates worden de Actiekranten vervolgens geautomatiseerd samengesteld. Zodra Lekkerland tevreden is met de inhoud en plaatsing van de producten krijgt onze studio een ‘go’ om het creatieve proces te starten. Deze werkwijze levert een aanzienlijke tijd- en dus kostenbesparing op. Lekkerland concentreert zich op de inhoud en onze studio hoeft nauwelijks kostbare tijd te besteden aan correctierondes. Voor beide partijen werkt het efficiënt en dubbele werkzaamheden worden vermeden. Naast de opmaak verzorgen wij tevens de productie en verspreiding van de actiekranten. Door het geoptimaliseerde proces is de doorlooptijd van deze producties teruggebracht van zeven naar drie weken.

 

Graficonnect helpt grip te krijgen op marketing en communicatie. Met onze ondersteuning kunt u uw sales stimuleren, werkdruk verminderen en kosten reduceren. Bekijk onze cases of neem direct contact met ons op voor uw vraagstuk.