Omron Europe: Centraliseren en optimaliseren MarCom middelen

Categorie
Brandstore, Digital Asset Management, Omron, Vormgeving en DTP, Yellow Cubes

Omron Europe was op zoek naar een oplossing om de lokale marketing afdelingen in EMEA te ondersteunen op het gebied van marketingcommunicatie. In samenwerking met onze netwerkpartner PHPRO hebben we het Yellow Cubes platform op maat voor hen ingericht; genaamd: Omron Cubes. Vanuit een centrale Brand Store is het mogelijk om drukwerk te bestellen en personaliseren. We verzorgen tevens de productie en logistiek van het drukwerk en nemen daardoor letterlijk veel werk uit handen van het MarCom team.

 

In de Brand Store is een vertaalworkflow geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk om van de Engelse master brochures een vertaling aan te vragen. Aanvragen worden rechtstreeks bij het vertaalbureau ingeschoten en na goedkeuring in de shop als product opgenomen.

 

Voor het personaliseren van drukwerk wordt gebruik gemaakt van een online document editor. Aan de hand van vooraf gedefinieerde InDesign-templates is het mogelijk om brochures, maar ook andere middelen waaronder uitnodigingen en certificaten, te personaliseren.

 

Naast de shop functionaliteit is er ook een Digital Asset Manager (een beeldbank) ingericht voor het beheren van foto’s, video’s, presentaties en andere content.

 

Bent u ook op zoek naar een oplossing om uw marketing en communicatie activiteiten te optimaliseren, neem dan contact met ons op!