Visitekaartjes en communicatiemiddelen bestellen en beheren: Equipe en Omron Europe

Categorie
Brandstore, Drukwerk en point-of-sale materialen, Equipe, Omron

Een visitekaartje is, tsja… het visitekaartje van de organisatie. Het moet altijd dezelfde hoge kwaliteit hebben. Juist kleurgebruik, uitlijnen van de data, aandacht voor detail en levering. Iemand moet er even aandacht aan besteden. Maar door veranderingen in het medewerkersbestand, fusies, uitbreidingen en de dagelijkse ontwikkelingen van de organisatie is het vaak een tijdrovende klus.

 

Automatiseer het proces

Graficonnect automatiseert voor u grote delen van dit proces. U geeft net zoveel taken uit handen als u wilt. Collega’s kunnen bijvoorbeeld zelf hun persoonlijke gegevens invoeren, de bestelling plaatsen en de drukproef goedkeuren. U bepaalt of en wanneer u uw goedkeuring wilt geven.

 

Wekelijks worden de kaartjes gedrukt en geleverd tegen lage kosten. Elke bestelling is eenvoudig te beheren en produceren. U kunt bestellingen combineren, afspraken over aanlevering maken en printing-on-demand bestellen overal ter wereld.

 

Ook voor andere communicatiemiddelen

Of het nu gaat om visitekaartjes, huisstijldrukwerk, leaflets, folders, brochures, formulieren, point-of-sale-materiaal en grote of kleine oplages; het bestellen en beheren is zeer eenvoudig. U bestelt zelf of geeft uw collega’s, sales of resellers toegang tot de overzichtelijke brandstore. En indien gewenst ziet u alle ontwerpen voorbijkomen. Ook mogelijk in combinatie met voorraadbeheer zoals we bijvoorbeeld doen voor Equipe of Omron Europe. Een slimme oplossing voor uw dagelijkse marketingactiviteiten en perfect beheer van uw merkidentiteit.

 

Benut uw volledige MarCom-capaciteit

Graficonnect biedt u volledige controle over het proces zonder per se alles zelf te doen. Efficiëntie en controle zijn perfect in balans.

 

Wilt u ook de productiviteit, controle en kwaliteit van uw MarCom vergroten? Bel of mail ons!