Over brand identity

Soepel beheer van uw corporate identity

Uw merkidentiteit of huisstijl beheren, heeft aandacht nodig. Aandacht voor de huisstijlmiddelen, details en eenduidigheid. En heldere communicatie over het gebruik van (huisstijl)middelen door o.a. collega’s, dealers en distributeurs. Te vaak worden kleine foutjes gekopieerd, gedeeld en verspreid. En u kunt niet élk gebruik van élke uiting van uw merkidentiteit landelijk of wereldwijd controleren. Maar, u kunt het anderen wel makkelijker maken om de middelen juist te gebruiken.

 

Wereldwijd online beschikbaar

Met Yellow Cubes is uw huisstijlhandboek overal online inzichtelijk. Daarnaast beheert u een makkelijk toegankelijke database van alle belangrijke content van het merk (Digital Asset Management). Alle stockfoto’s en video’s, presentatie-templates, logo’s in alle maten en afmetingen, lettertypen en digitale folders, flyers en white paper templates. Allemaal in de correcte versie. Altijd up-to-date. U laat iedereen weten hoe men de materialen kan gebruiken en wanneer ze hun materialen moeten verversen.

 

Zo’n portal verzekert eenduidig gebruik en voorkomt kopzorgen. U en uw team kunnen de gewonnen tijd besteden aan het versterken van het merk in plaats van koortsachtig overal brandjes te moeten blussen.

 

Met Yellow Cubes werkt u slimmer, sneller en zonder steeds weer alles te hoeven controleren. Slimme oplossingen voor alle dagelijkse marketingactiviteiten. Op zichzelf kan elke cube de mogelijkheden van een MarCom-professional behoorlijk vergroten. Samen ontsluiten ze uw volledige MarCom-capaciteit.

Wilt u ook de productiviteit, controle en kwaliteit van uw MarCom vergroten? Bel of mail ons.

 

Brand identity expertise