Over drukwerk en point-of-sale materialen

Er is veel technische ervaring op het gebied van gedrukte media bij Graficonnect. Van huisstijl en retail drukwerk tot boeken, speciale verpakkingen en point-of-sale materialen.

 

Drukwerk

Door het uitgebreide internationale netwerk van printing partners en het grote volume dat jaarlijks wordt ingekocht, biedt Graficonnect een messcherpe prijs/kwaliteit verhouding voor al uw drukwerk. Voor de grotere producties wordt per project een benchmark gedaan, zodat er een marktconforme offerte wordt aangeboden.  Graficonnect zorgt ervoor dat het drukwerk snel geproduceerd wordt tegen een vaste prijs en constante kwaliteit, daar tegenover staat dat bij de kleinere en repeterende orders prijsafspraken worden gemaakt.

 

Kwaliteitsbewaking
Uw huisstijl is het uitgangspunt van onze kwaliteitsbewaking. Het vergt vakmanschap om op verschillende materialen en producten de huisstijl consistent te houden.

 

Bestandscontrole
In onze studio worden alle aangeleverde bestanden aan een uitgebreide technische controle onderworpen voordat ze in productie gaan.

Fulfilment
Door gebruik te maken van onze brandstore, een bestelsysteem voor al uw marketing-communicatiemiddelen, kunnen wij meerdere vestigingen of zelfs uw complete dealernetwerk ondersteunen. Hoe beter u deze faciliteert, hoe meer ze voor u zullen verkopen. Meer informatie hierover vindt u bij procesoptimalisatie.

 

Point-of-sale materialen

Met point-of-sale materialen brengt u uw producten bij een verkooppunt onder de aandacht van de klanten. Denk hierbij aan displays, plaatjes met prijzen of aanbiedingen en folders. Hieruit volgt een actievere instore houding tegenover de klant. Echter moet de boodschap bij point-of-sale materialen volledig afgestemd zijn op de klanten die hiermee in aanmerking komen.

 

Kortom

Bent u geïnteresseerd in drukwerk van hoge kwaliteit zoals enveloppen, visitekaartjes of point-of-sale materialen? Dan bent u bij Graficonnect aan het juiste adres. Neemt contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.