Over Yellow Cubes

Bijna elk MarCom-team is overladen met allerlei alledaagse taken die de afdeling veel tijd en energie kosten. Taken waarvoor het team te hoog gekwalificeerd is, (veel) te duur en die afleiden van de kerntaken.

Met Yellow Cubes kunt u alle meest voorkomende MarCom-taken sneller, simpeler en efficiënter beheren en uitvoeren. U heeft zodoende meer tijd om uw prestaties te verbeteren en uw volledige MarCom-capaciteit te benutten.

 

Online uw MarCom-taken beheren

Yellow Cubes is een volledig te personaliseren online platform waardoor MarCom-professionals gemakkelijk en overzichtelijk hun dagelijkse werkzaamheden beheren. Van visitekaartjes tot een overzichtelijke beeldbank en van complexe catalogi tot meertalige projecten.

 

Automatiseer MarCom en verbeter de kwaliteit

U kunt elke taak die u sneller, slimmer en efficiënter uit wilt voeren, omzetten in een ‘Yellow Cube’. Daarmee verbetert u het effectieve gebruik van de middelen, u krijgt meer grip op het proces en er is minder kans op fouten. U houdt centraal overzicht en biedt decentraal gemak. Dat bespaart tijd en geld… dat u in kunt zetten om uw MarCom-prestaties te verbeteren. Bekijk onze oplossingen.

 

Alles verandert. Dus Yellow Cubes verandert

Als communicatiemiddelen en -methoden veranderen, verandert Yellow Cubes mee. Het is een flexibel en modulair platform, gemaakt om elk communicatievraagstuk op te lossen voor u en uw collega’s, klanten, dealers, resellers en vestigingen over de hele wereld. Allemaal gemakkelijk beheerd vanuit één online dashboard.

 

Yellow Cubes demo