Tennant Company: Workflow Optimaliseren

  • Drukwerk Tennant workflow
  • Drukwerk Tennant brochure
  • Drukwerk Tennant folder
  • Drukwerk Tennant magazine
Categorie
Drukwerk en point-of-sale materialen, Tennant, Vormgeving en DTP, Yellow Cubes

Als verlengstuk van het centrale MarCom-team in Antwerpen verzorgen wij diverse meertalige marketing- en communicatieprojecten voor EMEA (Europe, Middle East & Africa). Om het internationale dealernetwerk van communicatiemiddelen te voorzien zetten wij handige tools in die dit omvangrijke proces optimaliseren.

 

Veel communicatiemiddelen van Tennant Company zijn gebaseerd op templates en/of aangeleverd door het hoofdkantoor in Amerika. Qua vormgeving en formaat sluiten deze niet altijd aan bij de EMEA-markt. In samenwerking met het Europese MarCom-team maken we dat wat nodig is opnieuw, zodat ze hier lokale controle over hebben en het zo efficiënt mogelijk kunnen vertalen en distribueren.

 

Om het veelomvattende én meertalige dtp-traject te stroomlijnen gebruiken we een handige applicatie die alle communicatie tussen studio en klant per land registreert. Hierdoor is het mogelijk om in één oogopslag de status per taal te raadplegen en te zien wie er actie moet ondernemen. Deze efficiënte manier van communiceren geeft inzicht in status van het project en versnelt het proces.