Graficonnect-Sneller-je-content-corrigeren-en-goedkeuren

Sneller je content corrigeren en goedkeuren

Het marketingvak is leuk, maar niet altijd gemakkelijk. De processen zijn vaak complex, alles gaat steeds sneller en ook jij moet waarschijnlijk steeds meer doen in minder tijd. Ben je veel tijd kwijt met het laten beoordelen, corrigeren en goedkeuren van content? Daar is nu een gemakkelijke oplossing voor.

 

Steeds meer content

We produceren met z’n allen tegenwoordig steeds meer content. Een hele klus. Denk maar aan het briefen van tekstschrijvers, fotografen en vormgevers of aan het zelf maken van teksten en beelden. En dan zijn we er nog niet. Daarna start het vaak intensieve proces van het laten beoordelen, corrigeren en goedkeuren van content. En dat alles binnen de deadlines.

 

Afstemming kost tijd

Die afstemming met andere reviewers kost vaak enorm veel tijd. We zien in de praktijk veel professionals die dit ad hoc organiseren. Ze sturen prints of mails met pdf’s rond en krijgen feedback via allerlei kanalen. Geen inspirerend werk dat vaak ook nog eens ‘onzichtbaar’ is voor leidinggevenden. In tijd die bovendien veel beter besteed kan worden.

 

Speciale tool

Dit proces is vaak een grote frustratie van veel professionals die wij spreken. En als we zoiets horen, zijn we natuurlijk meteen geïnspireerd om een oplossing te vinden of zelf te ontwikkelen. Het resultaat? Een speciale tool voor het online beoordelen en goedkeuren van content. De vier grootste voordelen van de tool:

 

  1. Je krijgt snelle, duidelijke en kwalitatieve feedback. Voor de afstemming zijn geen aparte mailtjes of prints meer nodig.
  2. Reviewers kunnen tegelijkertijd correcties doorvoeren. Ze kunnen elkaars opmerkingen zien en beantwoorden. Dit voorkomt dubbel werk, miscommunicatie en vragen. Het resultaat: veel minder versies voor definitieve goedkeuring.
  3. Je ziet op één centrale plek wat er nog moet worden beoordeeld, wanneer en door wie. Reageert iemand niet op tijd, dan zie je dat meteen. Teamleiders kunnen de revisiestatus snel bekijken voor alle projecten.
  4. Iedereen kan met de tool werken. De tool is gemakkelijk in gebruik en ook geschikt voor één uiting.

 

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op. Mail of bel met Michiel Entrop, michiel@graficonnect.com of 088 11 61 702. Heb je andere ideeën die jouw werk gemakkelijker zouden maken? Daag ons uit. We gaan er graag mee aan de slag.