Maak kennis met ons team

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

Met 15 jaar ervaring in bedrijfscommunicatie en digitale media ben ik een sparringpartner voor marketing- en communicatieuitdagingen. Van eenvoudige projecten tot complexe implementaties.

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

Met ruime ervaring als marketing- en communicatiemanager van (inter)nationale bedrijven kan ik me verplaatsen in jouw vraagstukken en uitdagingen en denk ik graag met je mee. Ik ben doelgericht en schakel snel met een proactieve en kritische houding.

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com

Matthijs Roes

Web development en online DTP

Online media is mijn passie; van website en landingspagina tot e-mailing en bannerset. Ik creëer deze graag in lijn met andere uitingen om zo jouw merk te versterken.

+31 (0)88 11 61 709
matthijs@graficonnect.com

Jessica Miggelbrink

Vormgeving en creatieve concepten

Geboren met kleurpotloden en papier in mijn handen, maar vooralsnog nooit gelukt om netjes binnen de lijntjes te kleuren. Op een creatieve manier tekst & beeld, kleur & vorm samenbrengen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik leef met een creatief liefdevol hart en een goede lach op mijn gezicht.

+31 (0)88 11 61 706
jessica@graficonnect.com

Kim Bust

Vormgeving en creatieve concepten

Een jonge frisse blik op design, daarvoor moet je bij mij zijn. Van logo’s en folders tot verpakkingen en promotiemateriaal, voor iedereen een vernieuwend design. Meedenkend om samen tot het beste ontwerp te komen.

+31 (0)88 11 61 707
kim@graficonnect.com

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar de beste vakmensen en de leukste collega’s! Bekijk hier de openstaande vacatures of plaats gerust een open sollicitatie!