Maak kennis met ons team

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

Met 15 jaar ervaring in bedrijfscommunicatie en digitale media ben ik een sparringpartner voor marketing- en communicatieuitdagingen. Van eenvoudige projecten tot complexe implementaties.

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

Met ruime ervaring als marketing- en communicatiemanager van (inter)nationale bedrijven kan ik me verplaatsen in jouw vraagstukken en uitdagingen en denk ik graag met je mee. Ik ben doelgericht en schakel snel met een proactieve en kritische houding.

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com

Roy van Geffen

Projectmanagement

Oplossingsgericht denken en snel schakelen doe ik graag. Met de inzet van diverse systemen en een marketing en communicatie achtergrond help ik je naar doeltreffende oplossingen.

+31 (0)88 11 61 705
roy@graficonnect.com

Matthijs Roes

Web development en online DTP

Online media is mijn passie; van website en landingspagina tot e-mailing en bannerset. Ik creëer deze graag in lijn met andere uitingen om zo jouw merk te versterken.

+31 (0)88 11 61 709
matthijs@graficonnect.com

Veerle d’Achard

Vormgeving en creatieve concepten

De creatieve speler in de studio ben ik. Van het bedenken van een nieuw concept tot het visualiseren van websites en vormgeving van allerlei (gedrukte) media zoals magazines. Ik verdiep me in jouw vraag en reken er maar op dat je verrast wordt.

+31 (0)88 11 61 707
veerle@graficonnect.com

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar de beste vakmensen en de leukste collega’s! Bekijk hier de openstaande vacatures of plaats gerust een open sollicitatie!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief bied verrassende oplossingen en knowhow waar je direct wat mee kunt. Aarzel niet en meld je aan. Afmelden kan altijd nog.