Jessica Miggelbrink

Vormgeving en creatieve concepten

Het hart van Jessica Miggelbrink (vormgeving en creatieve concepten) gaat sneller kloppen als ze op een creatieve manier tekst en beeld, kleur en vorm mag samenbrengen. Ze vindt het heerlijk om iets op te leveren dat ze zelf mooi vindt én waar de klant blij mee is. Jessica is bij ons komen werken vanwege de combinatie van onze drie pijlers ontzorgen, creëren en slimmer werken.

Want daardoor zijn de projecten uitdagender, grootschaliger en gevarieerder. Ook ziet ze voor marketing en communicatie kracht in de combinatie van print en online, iets waar meer ruimte voor is als we voor totaaloplossingen voor klanten mogen zorgen. Een specialisme van Jessica is typografie. Ze houdt ervan om letters te vinden die, zoals ze het zelf noemt, fijn samen dansen. De echte schoonheid van typografie komt vooral in print tot haar recht, vindt Jessica.

Jessica heeft een vriend en twee dochters, waarvan er één vooral op pap lijkt en één vooral op mam. Jessica tennist twee keer in de week en neemt ook deel aan diverse tennistoernooien en -competities. Daarnaast regelt ze de planning voor het open toernooi van de club.

IK LEEF & ONTWERP MET EEN
CREATIEF, LIEFDEVOL HART

PERSONAL STUFF:

Van de band af gerold: oef, nou vooruit dan.., 1976
Iets van beweging?: Vooral veel tennissen (trainen, toernooitjes & competitie) en wandelen
FavoFood: Stoofvlees met een heerlijk glas rode wijn of coquilles met witte wijn
Vakantie: Zomerzonzee in combinatie met de natuur in of lekker een stadje in duiken.
Guilty Pleasure: Keihard meezingen met Whitney Houston en zelf denken dat je best goed kan zingen… vooral die hoge noten haal je prima. Ergens toch een talent laten liggen.