Ontvang verrassende oplossingen en knowhow waar je direct wat mee kunt!

Maak kennis met ons team

Graficonnect

Het team van Graficonnect bestaat uit vakmensen die u ondersteunen in zowel online als offline producties. Wij hanteren korte communicatielijnen door rechtstreeks contact met de experts in het team. Onze accountmanagers met vakkennis op het gebied van online- en grafische media hebben allen een marketing en communicatie achtergrond. Dit stelt ons in staat pro-actief met u mee te denken en innovatieve en creatieve ideeën aan te dragen. Wij pakken het voor je op! Benut onze capaciteit, kennis en expertise als verlengstuk van jouw team.

Jaap Bakx - Graficonnect team
Bedrijfs- en account management
Jaap Bakx

Met een universitaire opleiding in bedrijfscommunicatie en digitale media de juiste sparringpartner voor uw marketing en communicatie uitdagingen, van eenvoudige projecten tot complexe implementaties.

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com

Michiel Entrop - Graficonnect team
Directie, account management
Michiel Entrop

Early adaptor, innovator en altijd op zoek naar verbetering. Denkt graag met u mee over proces optimalisatie en hoe we met toepassing van nieuwe technieken uw bedrijf een innovatieve uitstraling geven.

+31 (0)88 11 61 702
michiel@graficonnect.com

Dagmar van den Heuvel - Graficonnect team
Order management
Dagmar van den Heuvel

Hands-on, punctueel en met veel ervaring ondersteunend bij al uw marketing en communicatie producties. U kunt zich zorgeloos bezighouden met uw vak, terwijl uw orders in goede handen zijn.

+31 (0)88 11 61 705
dagmar@graficonnect.com

Brigit Hulsman - Graficonnect team
Account management
Brigit Hulsman-Caris

Doelgericht en schakelt snel met een pro-actieve en kritische houding. Met ruime ervaring als marketing en communicatie manager van internationale bedrijven snapt ze uw behoeften en uitdagingen.

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com

Jorg Marijnissen - Graficonnect team
Technisch DTP, MarCom automation
Jorg Marijnissen

Technisch DTP zorgt voor foutloze producties en met templates werkt u efficiënt en bespaart u op correctiekosten.

+31 (0)88 11 61 706
jorg@graficonnect.com

Matthijs Roes - Graficonnect team
Webcontent, MarCom automation
Matthijs Roes

Online media, van website en landingspagina tot e-mailing en bannerset, in lijn met uw andere media.

+31 (0)88 11 61 709
matthijs@graficonnect.com

nieuwe vacature team Graficonnect
Binnenkort begint
Kevin

Creatie, techniek en innovatie.

+31 (0)88 11 61 700

Netwerkpartners

“Connect” is het sleutelwoord in onze bedrijfsnaam en bedrijfsvoering. Wij geloven dat de beste teams worden samengesteld uit specialisten met focus op een bepaalde expertise. Afhankelijk van uw marketing en communicatie behoefte stellen wij het team samen aangevuld met de juiste netwerkpartners. U hoeft niet te zoeken naar leveranciers en heeft direct een team aan tafel, die op elkaar ingespeeld is en elkaar perfect aanvult.

2imagine - Netwerkpartners team
Online document editing
2imagine

Ontwikkelaar van online opmaak software, gebaseerd op Indesign documenten. De kracht van deze oplossing zit in het snel inladen van Indesign documenten, zodat deze beschikbaar zijn om online te kunnen bewerken. Doordat er niet geprogrammeerd hoeft te worden om templates te maken is het een krachtig tool voor online correctie workflows.

Dellagon - Netwerkpartner team
Standbouw
Dellagon

Standbouw op een creatieve, no-nonsens en modulaire manier. Altijd inspirerende ideeën op een flexibele manier toegepast, zodat uw budget efficiënt wordt besteed.

Diversity - Netwerkpartner team
Creatieve video en animatie
Diversity Communications

Ontwikkelt creatieve concepten, animaties en videoproducties die uw boodschap op een inspirerende en creatieve manier overbrengen. Doordat zij ook in het Grafisch Centrum Ekkersrijt zijn gevestigd zijn de lijnen kort en wordt er efficiënt samengewerkt.

Final Touch - Netwerkpartner team
Grafische afwerking
Final Touch

Verzorgt grafische afwerking, zowel handmatig als machinaal, van direct mailing en sealen tot opslag en fulfilment. Doordat zij ook in het Grafisch Centrum Ekkersrijt zijn gevestigd zijn de lijnen kort en wordt er efficiënt samengewerkt.

Gielen Reclame - Netwerkpartner team
Allround signing
Gielen Reclame

Signing producent met een ultra modern machinepark. Groot formaat bedrukking op allerlei soorten materialen en deze op een innovatieve manier toepassen, eventueel in combinatie met led verlichting. Zoals onze Virtual Reality Experience Room.

Ignis VR - Netwerkpartner team
Virtual Reality
IgnisVR

Programmeurs en 3D specialisten, die zich volledig hebben toegelegd op Virual-, Augmented- en Mixed-Reality. Om VR producties bereikbaar te maken bij een grotere doelgroep wordt modulair geprogrammeerd. In combinatie met de studio en accountmanagers van Graficonnect kunnen wij u de mooiste VR producties laten beleven in onze Virtual Reality Experience Room.

PHPro - Netwerkpartner team
Custom development in PHP
PHPro

Professionele web applicatie ontwikkeling en onderhoud, met een specialisatie in Web-to-Print oplossingen, Product Informatie Management (PIM) en Magento webshops.

QStudio - Netwerkpartner team
Q-Studio

Reclamebureau met een pro-actieve werkwijze. Zij hebben altijd een passende en creatieve oplossing voor al uw communicatie vraagstukken, zowel offline als online. Doordat zij ook in het Grafisch Centrum Ekkersrijt zijn gevestigd zijn de lijnen kort en wordt er efficiënt samengewerkt.

RPI - Netwerkpartner team
Digitale drukkerij
RPI

Gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerd drukwerk vanaf oplage één. Met een compleet geautomatiseerde workflow wordt er geproduceerd in twee vestigingen in Amerika en één in Europa.

Tomas - Netwerkpartner team
Concept ontwikkeling
tomas concept & creation

Ontwikkelt op een toegankelijke manier creatieve marketing communicatie strategieën en campagnes. Werkt in de uitvoering nauw samen met de studio en accountmanagers van Graficonnect, zodat u van idee tot eindresultaat volledig ontzorgt wordt.

Untamed - Netwerkpartner team
Tekst en concept
Untamed

Veelzijdig bedrijf in tekst en design. Gevestigd in Mexico bedienen ze de hele wereld met teksten en beelden. Klanten zijn enthousiast over de verrassende ideeën, de overtuigende uitvoering, en de lichtvoetige, betrokken werkstijl.

Vogelaar Verzenders - Netwerkpartner team
E-marketing
Vogelaar Verzenders

Innovatieve producent van print&mail, fulfillment en e-marketing. Door de e-marketing applicatie te integreren in Yellow Cubes ontstaat een krachtig multi-channel marketing en communicatie platform.

Xpressionlabs - Netwerkpartner team
Brandmanagement
XpressionLabs

Hét softwarelab voor web-to-print en brandmanagement toepassingen. Door de XpressionManager applicatie te integreren in Yellow Cubes wordt ons portfolio uitgebreid met een laagdrempelige maar krachtige web-to-print oplossing.

Preferred Suppliers

Naast onze eigen medewerkers en de netwerkpartners werken wij samen met een uitgebreid netwerk van preferred suppliers. Deze bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd op prijs – kwaliteit verhouding en er wordt frequent mee samengewerkt. Hierdoor kunt u zich bezighouden met de inhoud van uw vak en wordt u niet afgeleid door de inkoop, begeleiding en het eventuele herstellen van fout gelopen producties.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage? Wij hebben een leeg bureau en zijn op zoek naar een (online) Marketing Communicatie stagiair en we zijn altijd op zoek naar de beste vakmensen en de leukste collega’s, plaats dus gerust een open sollicitatie!