Met vriendelijke groet,te werk gaandoelgerichten kritische houdingMet een proactieve Brigit

Maak kennis met Brigit Hulsman-Caris

Ze kan heel veel, maar stilzitten hoort daar zeker niet bij. Brigit Hulsman (directie, communicatie en sales) is de hele dag bezig met de klantvraag, hoe die er ook uitziet. Creatief, conceptueel meedenken en advies geven doet ze het allerliefst. Je maakt haar het gelukkigst als je, als klant, je eigen bedrijf door en door kent, maar niet goed weet hoe je jouw verhaal over de bühne moet krijgen. Als verlengstuk van het team pakt Brigit dan haar adviesrol om jou als klant echt verder te brengen met de juiste mix van (communicatie)middelen. Offline en online, want die versterken elkaar.

Brigit is gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen op de basisschool. Ook in haar vrije tijd heeft ze graag iets omhanden. Dus ze sport vijf keer in de week, is bestuurslid van Stichting Stakenburgfonds in Son en Breugel, lid van de Ladies’ Circle en voorzitter van de oudercommissie. En ze doet het allemaal met een zonnig humeur.

Ik denk creatief en conceptueel mee om jouw verhaal te vertellen

Bouwjaar: 1977
Iets van beweging?: Joggen en Pilates
FavoFood: Sushi met een heerlijk glas witte wijn
Vakantie: Lekker actief zijn; in de winter skiën, in de zomer wandelen en canyoningen
Guilty Pleasure: Duitse après-ski muziek

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Brigit Hulsman-Caris

Directie, communicatie en sales

+31 (0)88 11 61 710
brigit@graficonnect.com
Let's connect