KimMet creatieve groet,te komenontwerpsamen tot het besteMeedenkend om

Maak kennis met Kim Bust

Diversiteit, daar houdt ze van. Kim Bust (grafische vormgeving) geniet van het brede aanbod van Graficonnect, want daardoor krijgt zij de kans om aan de meest uiteenlopende opdrachten te werken. Zo werkt ze offline aan folders, visitekaartjes en relatiegeschenken en online aan websites, magazines en tenders. Dat brengt natuurlijk ook met zich mee dat ze regelmatig met nieuwe technieken moet leren werken. Maar daar draait ze haar hand niet voor om (ten minste, na die eerste periode van frustratie…). Bij Graficonnect is ze dus helemaal in haar element. Volgens Kim komt dat ook door de fijne werkomgeving en de instant klik die ze met haar collega’s had.

Kim woont samen met haar tweelingzus Nancy en hun hondje Milo. Samen zijn ze ‘ziek-fanatiek’ als het om bord- en gezelschapsspellen gaat, dus de meeste vrienden durven het niet meer tegen die twee op te nemen als ze samen in één team zitten.

Nooit te jong om te leren

Geboren op: Hier hoef ik gelukkig nog niet geheimzinnig over te doen: 12 juni 1997.
Iets van beweging?: Iets apartere sport dan gebruikelijk, maar sportief paaldansen.
FavoFood: Eigenlijk alles van pasta gaat er wel in. Maar een lekker frietje zeg ik ook geen nee tegen.
Vakantie: Een heerlijke zonvakantie met culturele uitstapjes. Vooral heel erg genieten van het uitzicht en met een lekker kleurtje weer naar huis.
Guilty Pleasure: KARAOKE! Heerlijk jezelf en anderen voor schut zetten.

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Kim Bust

Vormgeving en creatieve concepten

+31 (0)88 11 61 707
kim@graficonnect.com
Let's connect