matthijsMet vriendelijke groet,te komenresultaattot het best mogelijkeIk help jou om samen

Maak kennis met Matthijs Roes

Volgens zijn collega’s is Matthijs Roes (web development en online dtp) de collega met de droogste en scherpste humor. Als je het aan Matthijs vraagt, noemt hij zichzelf vooral een stabiele factor. Rustig en gestructureerd. Of ‘ketsblauw met een heel klein beetje groen’, volgens de DISC-persoonlijkheids-kleurentest. Matthijs werkt in ieder geval graag aan allerlei online projecten, vooral als hij lekker zijn eigen ding mag doen. Onderwerpen die zijn interesse hebben, zoekt hij het liefst ongestoord tot op de bodem uit om tot het best mogelijke resultaat te komen. Maar na een gezellige dag met zijn collega’s en een lekkere lunch gaat hij ook tevreden naar huis.

 

Matthijs en zijn vriendin zijn ouders van een koningskoppel. Ze hebben een zoon op de basisschool en een dochter die daar nog te jong voor is. Matthijs ‘knutselt’ ook thuis graag wat op de computer en vindt het fijn om met familie en vrienden af te spreken.

Ik werk aan allerlei online projecten en ga voor het best mogelijke resultaat

Geboren op: 1988
Iets van beweging?: even niet
FavoFood: ongezond en vettig
Vakantie: De caribbean, maar nu met de kids nog een paar jaartjes Landal
Guilty Pleasure: ……

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Matthijs Roes

Web development en online dtp

+31 (0)88 11 61 709
matthijs@graficonnect.com
Let's connect