Top-3 veelgestelde klantvragen

Top-3 veelgestelde klantvragen

Bij Graficonnect doen we één ding heel graag: het leven van MarCom-professionals gemakkelijker maken. We ondersteunen ze daarvoor met onze studio, project- en productiemanagement en handige tools. Logisch dus dat we elke dag veel verschillende vragen en reacties krijgen. We zetten de top-3 van de laatste maanden voor jou op een rij. Herken je ze?

Wij willen een uiting laten maken, kan dat héél snel?

Als MarCom-professional ben je dagelijks bezig met content plannen en maken. Maar soms moet het even héél snel. Dan ben je bij Graficonnect aan het juiste adres. Door onze flexibele planning kunnen de mannen in de studio – Kevin, Jorg en Matthijs – snel mooie dingen maken. Zeker als je al een bestaande huisstijl hebt, want creatief denkwerk heeft meestal iets meer tijd nodig. Denk aan offline en online uitingen voor de website of social media, een korte animatie en drukwerk. Via ons uitgebreide netwerk regelen we de productie ook meteen voor je. Maak alvast kennis met de studio.

Kun je me dat beeld nog even sturen dat gebruikt is in die uiting?

Ja hoor, dat kan. Een beeld of laatste versie leveren we direct nog eens. Wil je voortaan zelf meer controle en snel en gemakkelijk toegang tot je beelden en uitingen? Denk dan eens aan een eigen centrale beeldbank (DAM-systeem). Voor relatief lage kosten (al voor € 99,- per maand) profiteer je van de vele voordelen. Je verliest bijvoorbeeld geen tijd meer met het zoeken naar beelden en je kunt beelden gemakkelijk delen met anderen. Wil je weten of een centrale beeldbank iets voor jouw organisatie is? Download onze whitepaper.

Ik word gek van al die correcties op drukproeven van alle betrokkenen …

Dit is een bekend probleem dat wij in de praktijk veel tegenkomen. Wij worstelden daar zelf vroeger ook vaak mee. Nu hebben we er geen omkijken meer naar. We werken met een speciale tool voor het online beoordelen en goedkeuren van content. Daar zijn voor onze klanten geen kosten aan verbonden. De tool biedt veel gemak. Voor de afstemming met anderen heb je bijvoorbeeld geen aparte mailtjes of prints meer nodig. Ook kunnen reviewers tegelijkertijd correcties doorvoeren en elkaars opmerkingen zien en beantwoorden. Dit voorkomt dubbel werk, miscommunicatie en vragen. Het resultaat: veel minder versies voor definitieve goedkeuring. Op onze website vind je meer informatie en korte filmpjes.

Welke vraag wil jij ons stellen?

Misschien loop jij als MarCom-professional ook rond met een bepaalde vraag. Vertel het ons, we beantwoorden ‘m graag.

Graficonnect deelt regelmatig verrassende tips en oplossingen voor MarCom-professionals. Wil jij de nieuwsbrief voortaan ontvangen in je mailbox? Meld je aan.

ONZE NIEUWSBRIEF BIEDT VERRASSENDE OPLOSSINGEN EN KNOWHOW WAAR JE DIRECT WAT MEE KUNT!