graficonnect-klantlogo-vion

Vion

Graficonnect vergemakkelijkt het werk van marcom-professionals. We nemen klussen over, bieden oplossingen om slimmer te werken, produceren communicatiemiddelen en delen onze kennis. Met plezier werken wij samen met Vion aan:

Creatie Drukwerk Advertenties Brochures Kerstkaarten
Campagnes Huisstijlbewaking Give-Aways Concepting

Lonneke2

Marcom-coördinator Lonneke van Groningen over Graficonnect

“Ik werk al heel lang samen met Graficonnect. Ik vind het een flexibel en toegankelijk bedrijf. Ik zie Graficonnect meer als samenwerkingspartner dan als leverancier. De lijntjes zijn kort, voor elke klus heb ik een vaste contactpersoon. Wat ik vooral prettig vind, is dat ze meedenken en mij ontzorgen. Ze wijzen me op andere keuzes die ik kan maken, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Ook nemen ze me veel werk uit handen. Zo heb ik geen omkijken naar het bestellen van stationary. Collega’s van alle vestigingen bestellen dat zelf via de online brandstore. Ook fijn: Graficonnect zorgt voor de opslag van ons drukwerk. Zo grijpen onze vestigingen nooit mis.”

DRUK, DRUK, DRUK … JAAP KAN HELPEN!

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij een project? Bel 088 11 61 700 of vul het formulier in. Wij helpen je snel uit de brand.