Vormgever of dtp’er nodig? Kevin, Jorg en Matthijs ontmoeten jou graag!

Ping … Je hebt ineens een supergoed idee! En daarvoor heb je snel een communicatiemiddel nodig. Je hebt zelf de boodschap al bedacht en zoekt een partij die snel kan schakelen tegen gunstige tarieven. Je hebt behoefte aan de praktische hulp van een vormgever of dtp’er die voor jou in actie komt en met je meedenkt. Wat maakt onze Kevin, Jorg en Matthijs anders dan andere studio’s? Je leest het in dit artikel.

 

De mannen van onze studio

Kevin, Jorg en Matthijs zijn de mannen van onze studio. Zij nemen MarCom-afdelingen veel werk uit handen met het maken van offline en online uitingen zoals websites, animaties en drukwerk en kunnen processen automatiseren. Een webshop inrichten en bijhouden kan ook. Ze vullen elkaar goed aan.

  • Jorg is technisch dtp’er en sterk in het maken van foutloze templates. Zijn passie is het inrichten van tools om technisch hoogwaardig werk te leveren.
  • Kevin is de creatieve speler in de studio. Is er een frisse blik nodig op een oude uiting? Of moet er juist nieuw werk gemaakt worden? Dan komt de vraag bij hem. Hij is sterk in probleemoplossend denken (en is in privétijd gepassioneerd fotograaf).
  • Matthijs is een online enthousiasteling die altijd op de hoogte is van de laatste technische webontwikkelingen. Ook na werktijd is hij daar druk mee. “Dan wel graag met een heerlijk speciaalbiertje.”

 

Klanten blij maken

“We werken niet alleen voor vaste klanten van Graficonnect; ook andere bedrijven ondersteunen we graag. Een eenmalige opdracht mag gerust. Dat verrast bedrijven vaak, maar is voor ons heel gewoon. Wij schakelen rechtstreeks met opdrachtgevers. Die korte lijntjes vinden zij fijn en wij ook. Waar je ons wakker voor kunt maken? Makkelijke vraag. Voor het maken van mooie dingen waarmee we klanten blij maken!”

 

Wat zijn jullie USP’s?

“Wij komen snel in actie, denken mee en lossen problemen op. Dat kunnen wij extra goed, omdat wij deel uitmaken van een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van processen voor MarCom-afdelingen. Dat zie je terug in ons werk. Wij voeren niet zomaar een opdracht uit, we gebruiken de nieuwste tools en inspireren opdrachtgevers en die extra stap wordt gewaardeerd.”

 

Benieuwd?

Benieuwd of Kevin, Jorg of Matthijs ook eens wat voor jou kunnen doen? Kom gerust een keer op de koffie in hun studio. Bel +31 88 11 61 707 en maak een afspraak. Ook benieuwd naar de andere medewerkers van Graficonnect? Hier vind je ons snel.

 

Graficonnect deelt 1 x per 2 weken verrassende tips en oplossingen voor MarCom-professionals. Wil jij de nieuwsbrief voortaan ontvangen in je mailbox? Meld je aan.